Резюме від 14 травня 2024

Олександр

Керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з розвитку

з 04.2023 по 04.2024 (1 рік)
CRO, Відень (Готельно-ресторанний бізнес)

• Розробили й впровадили інноваційні концепції, що зробили заклад привабливим для Гостей та конкурентоздатним на ринку.
• Стратегічний контроль над операційними витратами призвів до прибутку 25% від валового обороту.
• Розробка та впровадження ефективної стратегії обліку продажів та запасів дозволило скоротити втрати та оптимізувати виробничі процеси.
• Успішно збільшили обсяг продажів у 3 рази, оптимізувавши цінову політику та асортимент.
• Провів аналіз рентабельності меню, що дозволило знизити витрати на продукти з 35% до 15%.
• Впровадив системи контролю витрат та сучасний аналіз даних для прийняття обґрунтованих стратегічних рішень.

Сервіс-менеджер

з 03.2023 по 05.2023 (2 місяці)
Forta, Луцьк (Роздрібна торгівля)

• Участь в успішному запуску супермаркету та кафе, а також організація навчального класу для співробітників компанії.
• Розробка та прописання методологій обслуговування, дисципліни та чистоти.

Менеджер проєкту

з 12.2022 по 02.2023 (2 місяці)
Kharms, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Покращив асортимент та знизив витрати на продукти з 32% до 25% завдяки оцінці рентабельності меню.
• Скоротив час виконання обов'язків з 5 до 2 днів, оптимізувавши бізнес-процеси.
• Створив сприятливу робочу атмосферу, що сприяє наданню щирого сервісу.

Кризовий менеджер

з 05.2022 по 10.2022 (5 місяців)
Generator, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Досягнення обороту 1 мільйон гривень на місяць та вихід у прибуток на рівні 25% від обороту.
• Скорочення фонду оплати праці з 40% до 15% та збільшення валового доходу на 30%.
• Зниження витрат на продукти з 35% до 25% та зменшення штату з 18 до 10 осіб.
• Погашення боргу перед постачальниками на суму 300 тисяч гривень та успішний вихід з кризи продуктової логістики.
• Створення нової концепції закладу та меню, формування нової команди.

Заступник директора ресторану

з 09.2021 по 02.2022 (5 місяців)
Generator, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 04.2021 по 08.2021 (4 місяці)
Under Wonder, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бізнес-консультант

з 11.2020 по 04.2021 (5 місяців)
Pies & Friends, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бізнес-консультант

з 01.2020 по 11.2020 (10 місяців)
Proskuriv Station, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер проєкту

з 08.2019 по 11.2019 (3 місяці)
Kyiv Food Market, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 06.2017 по 08.2019 (2 роки 2 місяці)
Ресторани Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 08.2016 по 06.2017 (10 місяців)
Hitchcook bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 06.2015 по 08.2016 (1 рік 2 місяці)
Євразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Знання і навички

Poster Syrve R-Keeper MS Office IWork Trello Asana

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Про мене:

Я - експерт у підйому бізнесу на новий рівень прибутковості. Мій підхід - це інновації, структурування та успіх. Я вирішую проблеми і бачу можливості там, де інші бачать виклики. Мій стиль - це ефективність, оптимізація та створення теплої атмосфери, що сприяє зростанню та успіху підприємства.

Мета:
Величезне бажання продовжувати на професійному рівні свою діяльність.

Якості:
• Аналітичний
• Відкритий
• Допитливий
• Оригінальний
• Чесний

Інтереси:
• Кіномистецтво
• Література
• Музика
• Нейронауки
• Поведінкова економіка
• Психологія
• Теорія ігор
• Філософія

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: