Резюме від 13 лютого 2024 Файл

Вадим

Викладач англійської

Вік:
57 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вадим Валентинович Черехович

Дата народження: 14 грудня 1966

Володіння мовами: російська, українська, англійська, французька, німецька

Освіта

Херсонський Державний Педагогічний Інститут (Херсонський Державний Університет – з 2005 р.), факультет іноземних мов, спеціальність – вчитель англійської та німецької мов.

Дніпропетровське Державне театральне училище, акторське відділення, спеціальність – актор.

Трудова діяльність

Травень 2019 - лютий 2022: онлайн-школа Skyeng English. Викладання загальної та ділової англійської для приватних осіб та корпоративних студентів.
Вересень 2018 - червня 2019: Єврейська середня школа, Херсон, Україна. Викладання англійської.

Серпень 2017 – травень 2019: самозайнята особа (репетиторство, викладання, робота над створенням підручника «Whatson's English»)

Квітень 2013 – липень 2018 року: Британський мовний центр «Globus International» (Москва, Росія). Викладацька робота з індивідуальними учнями та у корпоративних групах. У списку клієнтів: ВТБ24, "Castrol BP", "Total", "Panasonic", "Home Credit Bank", Московська Міжнародна Валютна Біржа, Ощадбанк Росії та ін.
Розробка та створення оригінальних мультимедіа-посібників: для тих, хто вивчає англійську мову - "Word Investigation", "Whatson's English", для іноземців, що вивчають російську мову - "Love In Russian".

Лютий 2008 – квітень 2013: фрілансерська робота. Виробництво рекламних аудіо-, відео- та анімаційних роликів та сюжетів. Виробництво відеоциклу освітніх програм з англійської мови для дітей “English Time”. Викладання англ. та франц. мов, репетиторство, письмовий та усний переклад.

Січень 2005 – липень 2008: Європейський Університет (Херсонська філія). Старший викладач кафедри Соціально-гуманітарних та фундаментальних дисциплін. Проведення практичних занять з англійської мови, розробка методичних посібників, підготовка екзаменаційних матеріалів та прийом іспитів.

Вересень 2000 – вересень 2001 р.: Херсонський Державний Університет. Викладач кафедри іноземних мов. Проведення занять з англійської мови, підготовка та проведення іспитів.

1999 – 2011: Робота на радіо та ТБ (сценарист, режисер, диктор).

Листопад 1998 – травень 1999 р.: Фізико-технічний ліцей при Херсонському Державному технічному університеті. Керівник мистецької самодіяльності. Створення студії «Альтер Его», постановка та проведення концертів та вистав англійською та французькою мовами.

Вересень 1996 – листопад 1998 р.: Херсонський економіко-правовий інститут. Викладач кафедри гуманітарних дисциплін. Проведення занять з англійської та французької мов. Участь у розробці навчальних посібників для студентів. Підготовка та проведення іспитів.

Жовтень 1994 – березень 1996: Ноттінгемський університет, Community Service Volunteers (Велика Британія). Волонтер, соціальний працівник. Організація та проведення заходів дозвілля для студентів-інвалідів університету.

Вересень 1993 – вересень 1994 р.: Херсонський Державний педагогічний інститут ім. Н. Крупської. Старший лаборант Кафедри іноземних мов. Проведення лінгафонних занять, ведення та облік документації кафедри.

Січень 1990 – травень 1990 року: Херсонський обласний театр ляльок. Актор. Монтувальник сцени.

Вересень 1989 – листопад 1989: Наровлянська середня школа №3 (Гомельська область, Білорусія). Вчитель німецької мови. Викладання та прийом іспитів.

Січень 1985 – серпень 1985 року: Херсонський обласний театр ляльок. Актор.

додаткова інформація

"Watson's English":

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

"Word Investigation" на Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCA4eRNCMw3Y4G3kIs0JTzAA

"Love In Russian" на Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdhvL1_AyfIhATs6TOO8Hsw

Маю досвід співпраці як журналіст з Міжнародним соціальним радіо IWR (Лондон, Великобританія). Практику усного перекладу, а також приватні уроки та індивідуальні заняття з іноземної мови з дорослими. Володію: Adobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Flash, Adobe Photoshop, Anime Studio

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: