Резюме від 25 квітня 2024

Микола

Начальник транспортного відділу, заступник, механік

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника транспортного відділу

з 10.2016 по 09.2021 (4 роки 11 місяців)
ПП "Л-Транс" (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Освіта

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

Інженер, Черкаси
Вища, з 1993 по 1999 (6 років)

Знання і навички

Організовувати роботу транспортного підприємства Водійські права кат. B Водійські права кат. C Водійські права кат. A Водійські права кат. D Посвідчення тракториста-машиніста кат. A1 Посвідчення тракториста-машиніста кат. A2 Посвідчення тракториста-машиніста кат. D1

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Займався підбором кадрів водіїв різних категорій а також на спец техніку, контролював та проводив списання ПММ на підприємстві, згідно заявок здійснював закупівлю необхідних запчастин та контролював їх встановлення на автомобілі, контролював проведення ремонтних робіт автотранспорту, співпрацював з працівниками сервісних центрів МВС по реєстрації транспорту та з працівниками Держнагляд з питань охорони праці по проходженню ТО, ПТО транспорту (АГП-22, ВС-18, КТА-25), займався дозвільними документами на перевезення негабаритного вантажу, переобладнанням автомобілів (заміна бензинового двигуна на дизельний, бортового кузова на самоскид), контролював проходження технічного контролю транспортом на сертифікованих СТО. Займався питаннями, щодо отримання ліцензії на проведення оптових закупівель ПММ та зберіганням їх на АЗС підприємства .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: