Резюме від 18 листопада 2023 PRO

Марія

Спеціаліст з телекомунікацій, 24 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст

з 11.1990 по нині (33 роки 6 місяців)
Укртелеком, АТ, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

З 06.2000 оператор довідкової служби, маю великий досвід в обслуговуванні абонентів в телефонному режимі. З 10. 2010 спеціаліст по роботі з розрахунками юридичних осіб групи розрахунків з технологічними партнерами, Центру розрахунків: звірка банківської виписки, рознесення платежів на конкретні особові рахунки абонентів, коригування рахунків, повернення коштів або зарахування на споживача., пошук загублених сум. З 01. 2014 фвхівець з обслуговування споживачів відділу підтримки споживачів, Центру продажу послуг та обслуговування масового сегменту. З 11. 2014 старший спеціаліст по роботі з претензіями та зверненнями відділу обслуговування масового сегменту Департаменту розвитку масового сегменту. Працювала з письмовими, електронними, телефонними зверненнями абонентів, проводила прийом абонентів по питаннях телекомунікаційних послуг. Проводила комунікацію з абонентами в телефонному режимі, щодо врегулювання питань по оплаті дебіторської заборгованості. З 04. 2020 старший спеціаліст відділу обслуговування масового сегменту. Куратор телекомунікаційних проектів з альтернативної телефонії, контролювала процес переключення абонентів, співпрацювала з технічними спеціалістами Компанії. Виконувала обов'язки керівника/начальника в разі його відсутності.

Освіта

Академія зв'язку ім. О.С. Попова

Телекомунікації, Одеса
Вища, з 2008 по 2014 (6 років)

Знання і навички

MS Outlook MS Office MS Word MS PowerPoint Афіна MS Excel

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, оптимізм, здатність до швидкої адаптації і навчання, вміння працювати в команді, бажання вивчати нове.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: