Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Свiтлана

Юрист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника юридичного відділу

з 03.2020 по 11.2022 (2 роки 8 місяців)
ТОВ "КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Керівництво відділом, контроль за станом справ у сфері дільності відділу; контроль за своєчасним і якісним розглядом працівниками відділу листів, звернень та інших документів від органів державної влади, юридичних та фізичних осіб, в тому числі запитів про надання публічної інформації, адвокатських запитів, депутатських звернень та запитів; представництво інтересів товариства в місцевих судах, апеляційних судах, Верховному суді, органах прокуратури України, Державної податкової служби України, Держпраці України, Національної поліції України, територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, Держпродспоживслужби України, Держекоінспекції України, інших органах під час розгляду правових питань і спорів; організація претензійної і ведення позовної роботи; представництво товариства під час проведення перевірок контролюючих органів; контроль правового забезпечення договірної діяльності товариства, участь у розробці господарських та інших договорів; участь у розробці організаційно-розпорядчих документів; надання довідок з правових питань, які виникали в діяльності товариства; аналіз роботи відділу, складання планів роботи відділу та звітів за результатами проведеної роботи відділом.

Начальник юридичного відділу

з 01.2011 по 03.2020 (9 років 2 місяці)
ТОВ "КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Керівництво діяльністю відділу; контроль за станом справ у сфері дільності відділу; контроль за своєчасним і якісним розглядом працівниками відділу листів, звернень та інших документів від органів державної влади, юридичних та фізичних осіб, в тому числі запитів про надання публічної інформації, адвокатських запитів, депутатських звернень та запитів; представництво інтересів товариства в місцевих судах, апеляційних судах, Верховному суді, органах прокуратури України, Державної податкової служби України, Держпраці України, Національної поліції України, територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, Держпродспоживслужби України, Держекоінспекції України, інших органах під час розгляду правових питань і спорів; організація претензійної і ведення позовної роботи; представництво товариства під час проведення перевірок контролюючих органів; контроль правового забезпечення договірної діяльності товариства, участь у розробці господарських та інших договорів; участь у розробці організаційно-розпорядчих документів; надання довідок з правових питань, які виникали в діяльності товариства; аналіз роботи відділу, складання планів роботи відділу та звітів за результатами проведеної роботи відділом.

Юрисконсульт

з 09.2007 по 01.2011 (3 роки 4 місяці)
ТОВ ''КОВАЛЬСЬКА-ЖИТЛОСЕРВІС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Розгляд листів, звернень та інших документів від органів державної влади, юридичних та фізичних осіб, в тому числі запитів про надання публічної інформації, адвокатських запитів, депутатських звернень та запитів; представництво інтересів товариства в судах, органах прокуратури України, Державної податкової служби України, органах МВС України, територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, Державної інспекції України з контролю за цінами, Державної Інспекції із питань захисту прав споживачів, інших органах під час розгляду правових питань і спорів; організація претензійної і ведення позовної роботи; представництво товариства під час проведення перевірок контролюючих органів; правовове забезпечення договірної діяльності товариства, участь у розробці господарських та інших договорів; участь у розробці організаційно-розпорядчих документів; надання довідок з правових питань, які виникали в діяльності товариства.

Юрисконсульт

з 03.2006 по 09.2007 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Міжнародна адвокатська компанія Жаріков і Синиченко", Київ (Юриспруденція)

Складання установчих документів юридичних осіб, громадських організацій; оформлення реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб - підприємців в державних органах; отримання дозвільної документації на виготовлення печаток і штампів.

Юрисконсульт

з 03.2001 по 02.2006 (4 роки 11 місяців)
ТОВ "Адвокатська компанія Жаріков і Синиченко“, Київ (Юриспруденція)

Оформлення реєстрації юридичних осіб, громадських організацій, фізичних осіб - підприємців в державних органах; отримання дозвільної документації на виготовлення печаток і штампів.

Державний виконавець

з 12.1999 по 02.2001 (1 рік 2 місяці)
Ватутінське РУЮ у м. Києві, Київ (Державні організації)

Виконання рішень суду: опис, арешт майна; передача на реалізацію арештованого майна; примусове виселення; перевірка виконання рішень суду підприємствами, установами, організаціями.

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Юридичний факультет. Спеціальність "Правознавство"
Вища, з 1999 по 2005 (6 років)

Київський технікум готельного господарства

Юридичний факультет, спеціальність "Правознавство"., Київ
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут муніципального менеджменту

2016

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Відповідально ставлюся до поставлених задач. З повагою ставлюся до колег. Намагаюся уникати конфліктних ситуацій. Бажаю працювати в дружньому колективі.

Схожі кандидати

Юрист
Львів

Юрист
15000 грн, Львів, Дистанційно

Юрист
Львів

Юрист
15000 грн, Львів

Юрист, помічник юриста
25000 грн, Львів, Дистанційно

Помічник адвоката, юрист
12000 грн, Львів, Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: