Резюме від 3 червня 2023

Оксана

Інспектор відділу кадрів, юрист, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Державний реєстратор

з 07.2021 по 10.2021 (3 місяці)
Виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради Полтавської області, Полтава (Державні організації)

Приймання та вивчення документів громадян щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрації бізнесу юридичних осіб та фізиних осіб-підприємців. Сканування та внесення таких докментів до зазаначених Реєстрів. Підготовка, формування та направлення реєстраційних справ до органу зберігання.

Юрисконсульт

з 09.2020 по 12.2021 (1 рік 3 місяці)
КП Реєстраційна служба, Полтава (Державні організації)

Вивчення юридичних документів при державній реєстрації речових прав на нарухоме майно та їх обтяжень, реєстрації бізнесу юридичних та фізичних осіб-підприємців. Надання консультацій щодо правових аспектів такої реєстрації клієнтам.

Державний реєстратор

з 12.2017 по 10.2019 (1 рік 10 місяців)
КР Реєстраційна служба, Полтава (Державні організації)

Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрація бізнесу.
Робота в Державному реєстрі речових прав, Реєстрі Держгеркадастру, ДАБІ, Реєстрі боржників. Вивчення, сканування та долучення до Реєстрів суровідних юридиних документв. Надання консультацій щодо державної реєстрації речових пправ на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрації бізнесу юридичних та фізичних осіб.

Завідувач сектором кадрової роботи, запобігання та виявлення корупції

з 11.2012 по 12.2013 (1 рік 1 місяць)
ГУ Дерсанепідслужба у Полтавській області, Полтава (Державні організації)

Організація з нуля кадрової роботи щодо проходження державної служби працівників, медичних працівників служби, ведення трудових книжок, особових справ працівників, обчислення стажу при оформленні листків непрацездатності, ведення електронної бази «Кадри», складання графіку відпусток, складання графіку та оформлення направлень на курси підвищення кваліфікації.
Ведення кадрового діловодства щодо проходження державної служби, оформлення результатів конкурсів на заміщення вакантних посад держслужбовців, прийом, переведення, звільнення працівників та підготовка проектів відповідних наказів, оформлення листків непрацездатності, ведення особових справ державних службовців, трудових книжок.

Головний державний податковий інспектор

з 02.2001 по 11.2012 (11 років 9 місяців)
ДПА у Полтавській області, юридичне управління, Полтава (Державні організації)

Організація та участь у забезпеченні реалізації правової політики, спрямованої на забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів, представництво податкової служби у суді за позовами платників податків, складання звітності за результатами роботи юридичних відділів податкових служб області.

Освіта

Українська національна юридична академія

Юрист, Харків
Вища, з 1988 по 1994 (6 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Робота з оргтехнікою ЛІГА:ЗАКОН Рада Нормативно-правові акти України Правові бази даних Юриспруденція Юрист-плюс

Знання мов

Українська — вільно

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

планування, організація і контроль кадрового діловодства (прийом, переведення, звільнення, лікарняні, відпустки, штатний розпис, посадові інструкції, складання графіків роботи та табелів робочого часу, ведення обліку підсумкового робочого часу, заповнення, ведення обліку і зберігання трудових книжок, визначення трудового стажу, видання довідок про трудову діяльність працівників та ін).
- підбір персоналу, проведення первинних співбесід. формування і ведення особових справ працівників пов'язаних з трудовою діяльністю в електронній системі «Кадри»;
-підготовка необхідних документів, що стосуються преміювання і заохочень працівників;
заповнення, ведення обліку і зберігання трудових книжок, визначення трудового стажу, видання довідок про трудову діяльність працівників;
-ведення обліку надання відпусток працівникам, складання і здійснення контролю за дотриманням графіків чергових відпусток;
- проведення заходів щодо забезпечення установи працівниками потрібних спеціальностей;
-державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрація бізнесу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: