• Файл

Ганна

Бухгалтер

Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Подгребельна Ганна Вікторівна
Дата народження: 22.02.1987 року
Адреса: м. Львів, вул. Пулюя, 9
Контактна інформація: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: 09.2004 – 06.2008 – Макіївський економіко-гуманітарний інститут (денна форма)
Факультет: Економічний
Маю диплом спеціаліста з бухгалтерського обліку та аудиту
07.2008 - 07.2009 – Макіївський економіко-гуманітарний інститут (денна форма)
Маю диплом магістра зі спеціальності «Економіка підприємства»

Досвід роботи:
04.2019 – по теперішній час – завідувач сектору планування та аналітичної роботи відділу внутрішнього аудиту управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Донецькій області
Посадові обов'язки: участь у складі робочої групи у планових та позапланових комплексних перевірках 21 відділення управління та здійснення внутрішнього аудиту у складі робочої групи за окремими напрямками роботи управління; складання Планів перевірок відділень; наказів на перевірку відділень; перевірка видатків на адміністративно-господарські цілі (витрати на оплату комунальних послуг, оренда); перевірка правильності складання фінансової звітності; перевірка видатків на статутну діяльність відділень (медико-соціальні видатки: відшкодування витрат на лікарські засоби та вироби медичного призначення; нарахування страхових виплат та матеріального забезпечення застрахованим особам); робота в Єдиній інформаційно-аналітичній системі (ЄІАС); перевірка за напрямком діловодства та архівної та організаційної роботи; складання квартальних планів роботи та звітів про роботу відділу; виконання доручень керівництва; складання протоколів нарад, підготовка матеріалів щодо результатів проведених перевірок на розгляд Колегії, складання проектів наказів, листів, службових записок відділу, ведення діловодства у відділі.
З 05.2022 року додатково покладено обов'язк з ведення бухгалтерського обліку та складання бухгалтерської та фінансової звітності Нікольського відділення управління, з жовтня 2022 року – Лиманського міського відділення (відображення господарських операцій, складання довідок про зміни до кошторису та планів асигнувань та розрахунків до них, робота в СДО, складання місячної та квартальної та річної фінансової звітності, тощо).
08.2017 – 03.2019 – головний спеціаліст відділу внутрішнього аудиту управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Донецькій області..
01.2015 – 07.2017 – головний спеціаліст контрольно-ревізійного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Донецькій області
10.2014-12.2014 – стажування на посаді фітнес-тренера у фітнес-клубі FitCurves (м. Кропивницький)
03.2010-10.2014 – головний казначей відділу видатків місцевих бюджетів в Управління Державної казначейської служби України в Донецькій області (держана служба)
11.2009 – 02.2010 – спеціаліст з діловодства в управлінні Державної казначейської служби України у м. Макіївці Донецької області
05.2010 – виробнича практика на ЗАТ «Макіївкокс», написання дипломної роботи на тему: “Гармонізація бухгалтерського обліку України з міжнародними стандартами”

Знання іноземних мов: англійська – А2, українська – вільно.

Професійні навички: просунутий користувач MS Office (Excel, Word). Маю досвід підготовки бухгалтерської та управлінської звітності; перевірки фінансово-господарської діяльності, ведення діловодства та складання проектів організаційно-розпорядчої документації; проведення семінарів – нарад, організації і проведення інвентаризації майна; перевірка нарахування та виплати матеріального забезпечення застрахованим особам.

Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, здатність швидко вивчати нове, порядність, старанність.

Додаткові відомості: незаміжня, без шкідливих звичок, займаюся спортом.

Хобі: фотографія, малювання

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: