Резюме від 25 травня 2024 Файл

Ганна

Директор ресторану

Місто проживання:
Білогородка (Київська обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА
(Curriculum Vitae)
Смикалова Ганна Валеріївна

Громадянство громадянка України
Число, місяць і рік народження 07.01.1974 р.
Місце народження м. Миколаїв, Україна
Місце проживання м. Київ, Україна
Контактна Інформація тел.моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта вища, фінансист, за спеціальністю «Фінанси»
2001-2005р.р. - Міжрегіональна Академія Управління Персоналом, присвоєно кваліфікацію спеціаліста (Економіст. Фінансовий менеджер) м. Київ;
1991-1994р.р. - Миколаївський комерційний технікум за спеціальністю «Технологія приготування їжі та організація громадського харчування», присвоєна кваліфікація Техніка - технолога, кухар 5 розряду;
1981-1991р.р. - середня школа №22 з поглибленим вивченням англійської мови м.Миколаєва.

Особисті якості:
Працьовитість, відповідальність, цілеспрямованість, аналітичні здібності, пунктуальність, комунікабельність, емоційна стабільність, креативність, вміння працювати в команді, вміння виконувати поставлені задачі, уважність, активність, орієнтація на досягнення кінцевих результатів, чесність, порядність, сумлінність, спостережливість, аналітичний склад розуму, вміння працювати з великими об'ємами інформації, уміння доводити почате до кінця, швидко засвоюю нову інформацію.

Навички:
Управління великим колективом (комірники, кухарі, водії, вантажники). Контроль закупівель продуктів і господарчої групи.
Перевірка якості і термінів зберігання продуктів.
Переобліку і інструктаж, табелювання і складання графіків роботи колективу.
Уміння швидко реагувати в складних ситуаціях і брати на себе відповідальність, за прийняті рішення.
Регулярний контроль якості всієї виробленої продукції на виробництві.
Знання та вміння користуватися програмами; Excel, Word.
Управління персоналом кухні. Ведення табеля і графіка персоналу кухні.
Організація виробничого процесу.
Уміння мотивувати персонал, для досягнення результату.
Складання калькуляційних і технологічних карт, розробка технології приготування страв.
Оптимізація виробничого процесу.
Розробка нового і сезонного меню.
Маркетингові кроки для залучення нових
відвідувачів ресторану.
Створення позитивного настрою і згуртування колективу.
Замовлення продуктів, і контроль їх якості і термінів реалізації.

Досвід роботи:
14.09.2023 -Начальник відділу організації харчування Укренерго.

18.08.2023-26.08.21- Шеф-кухар Школа-Садок “Софія Клубний” від Мартинова.

07.10.2020-01.03.2021 підприємство кондитерських виробів «Намелака» (під час роботи на підприємстві мною зроблено висновки, що великим попитом у споживачів користуються кондитерські вироби, а особливо вироби виготовлені з якісних продуктів, тобто органічних продуктів. Під час складання меню, мною впроваджено нові рецепти кондитерських виробів, в основу яких закладено старовинні рецепти української та європейської кухні, з додаванням ноток сучасних інгредієнтів. Витримуючи правильний процес приготування кондитерських виробів, мною було досягнуто неймовірних результатів в створенні неперевершеного смаку кондитерських виробів, за результатами чого, збільшено клієнтську базу та забезпечено безперервність процесу як приготування виробів, так і їх реалізації).

12.03.2020-06.10.2020 адміністратор кафе «Daily Cafe» (за період роботи в кафе мною створено меню та розроблено технологічні та калькуляційні карти, створено меню фуршетів. Мною особисто проводилась розробка нових страв та введення їх в меню; закупівля товару, організація та проведення банкетів/фуршетів, а також приготування страв для них.

09.07.2010-22.09.2011 ТОВ «МАГ ХАУЗ ЛТД» ПАБ «Слепой Пью» - директор (мною розроблені фірмові страви, кожне підприємство має своє ім'я і у нього має бути своє фірмове блюдо - салат, основне блюдо і десерт. За час мого керівництва, підприємство, яке сформоване за рахунок лізингу, у найкоротший строк досягло неабияких результатів і вже за рік свого існування розпочало самостійну діяльність з великою дохідною частиною і почало давати прибуток, стало рентабельним).

10.07.2002-10.11.2005 відкрите акціонерне товариство «Миколаївбудтранс»-шеф-кухар, завідуюча виробництвом.

03.04.2000-01.07.2002 кафе «АННАБЕЛЛА», м. Миколаїв - кухар, завідуюча виробництвом (мною було докладено багато зусиль для заснування та подальшого розвитку даного підприємства з самого початку, а саме розробка та складання меню, складання технологічних карт, складання калькуляційних карт, контрольне опрацювання страв, ведення і облік товару, проведення банкетів, банкетів фуршетів, організація презентації нових страв, оновлення меню відповідно до сезону з урахуванням свят, опрацювання страв правильного харчування, а також організація дитячих свят, організація виїзних банкетів - складання меню згідно з побажанням споживачів, розширення асортименту для залучення відвідувачів).

04.03.1994-03.04.2000 відкрите акціонерне товариство «Миколаївбудтранс» -кухар.

Мої досягнення:
Створення підприємства з нуля.
Розробка пропозицій щодо впровадження прогресивних технологічних процесів виробництва продукції громадського харчування і вдосконалення організації обслуговування споживачів.
Розробка і активна участь у затвердженні нових рецептур страв, кондитерських і кулінарних виробів, норм відходів і витрат у процесі кулінарної обробки нових видів сировини.
Надання пропозицій щодо розширення асортименту і поліпшення якості страв, що виробляються, кулінарних, кондитерських виробів, впровадження нових видів продукції.
Оперативний контроль за раціональним використанням сировини, продуктів, із додержанням правил технології виготовляння страв та виробів.
Надання пропозицій щодо вдосконалення організації і технології виробництва на основі вивчення досвіду роботи кращих підприємств регіону, вітчизняного і зарубіжного досвіду.
Контроль за додержанням виробничої санітарії та гігієни.

Мій девіз - головне - це любов до свого творіння, і тільки тоді можливе досягнення неперевершених результатів.
Гість має насолоджуватись незабутнім смаком фірмової страви! Ось у чому і є родзинка закладу громадського харчування!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: