Резюме від 31 січня 2023 Файл

Віктор

Фахівець роботи із заборгованістю

Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е

Проценко Віктор Миколайович

Дата і місце народження: 04.10.1965 року, Черкаська обл.,
Лисянський район, с. Федюківка;
Сімейний стан: одружений.
Дружина – Проценко Нінель Макарівна 1966 р.н.
Адреса: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького буд.49, кв.5,
Телефон: дом. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: Вища - юридична.
1986-1990 рр. - Харківський юридичний інститут ім. Ф.Є. Дзержинського – диплом юриста.

Досвід роботи:
З серпня 1983 року жовтень 1983 року – різноробочий колгоспу ім. Леніна с. Федюківка, Лисянського району Черкаської області,
З жовтня 1983 року по січень 1986 року – служба в Збройних Силах. Службу проходив в Афганістані. Маю статус учасника бойових дій та державні нагороди.
З вересня 1986 року по липень 1990 року – навчання в Харківському юридичному інституті ім. Ф.Є. Дзержинського.
З липня 1990 року по листопад 1997 року – проходив службу на посадах слідчого, старшого слідчого, заступника начальника слідчого відділу УМВС України в Черкаській області.
З листопада 1997 року по грудень 2005 року - проходив службу на посадах старшого слідчого в ОВС, начальника відділення, заступника начальника слідчого відділу УПМ ДПА України в Черкаській області. 30.12.2005 року звільнений з органів податкової міліції за ст.65 п. а (на пенсію за вислугою років) Положення про проходження служби.
З квітня 2006 року по травень 2008 року - працював на посадах провідного фахівця, головного фахівця відділу внутрішньобанківської безпеки споживчого кредитування; головного фахівця, начальника відділення, заступника начальника відділу з проблемних кредитів фізичних осіб служби безпеки Черкаської обласної дирекції ВАТ «Райффайзен Банк Аваль». (безпека споживчого кредитування та стягнення проблемної заборгованості).
З травня 2008 року по серпень 2011 року - працював в ПАТ «БАНК ФОРУМ» на посаді начальника відділу економічної безпеки в Черкаській області Департаменту безпеки Центрального регіону. (безпека споживчого кредитування та стягнення проблемної заборгованості).
З червня 2012 року по 23.04.2015 року - працював в АТ «ІМЕКСБАНК» на посаді провідного фахівця Управління по роботі з проблемною заборгованістю (стягнення проблемної заборгованості на етапах досудового врегулювання, судового та виконавчого провадження, кримінального переслідування). Звільнено за угодою сторін (скорочення штату).
Компўютерні навички: володію ПК на рівні користувача та програмними пакетами: Word, Excel, SAOD, Clending; Б-2, Lotus Notes, CEД та інш.
Мови: українська, російська, англійська зі словником.

Інші навички: Цілеспрямований, відповідальний, комунікабельний, маю аналітичні, організаторські та управлінські здібності, готовий працювати у активному режимі, ефективно працюю як самостійно так і в команді, здібний до швидкого опанування нових сфер діяльності та нових технологій.
Маю практичний досвід в розробці стратегій та проведення переговорів щодо врегулювання проблемної заборгованості, участь у судових засіданнях, підготовка процесуальних документів, взаємодія з правоохоронним органами та органами Державної виконавчої служби. А саме:
- Досудове врегулювання (проведення переговорів щодо врегулювання проблемної заборгованості, досудова претензійна робота),
- Судова робота по стягненню кредитної заборгованості (підготовка та подання позовів до судів, супроводження судового провадження, апеляційне/касаційне оскарження судових рішень, представництво інтересів у судах),
- Виконавче провадження (супроводження виконавчого провадження, примусова реалізація майна);
- Кримінальне переслідування (підготовка та подання заяв до правоохоронних органів, супроводження кримінальних справ).

Водійські права категорії «Б», стаж з 1990 року.

17.01.2023 р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: