• Файл

Александр

Інженер з пожежної безпеки

Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ОЛЕКСАНДР МІХАЛЬЦОВ
Дата народження: 01 травня 1992 року, м.Київ
Моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета:
Входження в трудовий колектив, який стане середовищем для професійного зростання, особистого розвитку та конструктивного спілкування.

Освіта:
Вища. Державний університет телекомунікацій.
Здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр, спеціальність “Телекомунікації та радіотехніка”, спеціалізація “Телекомунікаційні системи та мережі”, професійна кваліфікація “інженер інформаційно-телекомунікаційних систем, викладач вищих навчальних закладів”.

Підвищення кваліфікації:
Навчання по «Правилам пожежної безпеки, по “Загальним питанням охорони праці” та Кодексу Цивільного захисту України . Маю IV групу допуску з електробезпеки.

Досвід роботи:
Лютий 2021 р. та до цього часу- Провідний інженер з обслуговування обладнання систем пожежної безпеки Інженерно-технічного управління Житлового комплексу “Новопечерські липки” ТОВ “Компанія з управління та житлової експлуатації “Новосервіс”.
Вересень 2018 р. та до цього часу- інженер з обслуговування обладнання систем пожежної безпеки Інженерно-технічного управління Житлового комплексу “Новопечерські липки” ТОВ “Компанія з управління та житлової експлуатації “Новосервіс”.

Здобутий досвід на посаді:
1) Аналіз стану пожежної безпеки та техногенної безпеки установ, розробка комплексу заходів для підвищення рівня протипожежної безпеки на території підприємства, аналіз стану протипожежного устаткування, аналіз устаткування і матеріально-технічних ресурсів підприємства;
2) Розробка індивідуальних інструкцій, положень.. Контроль за їх дотриманням;
3) Ведення обліку та забезпечення вимог до утримання первинних засобів пожежогасіння, здійснення контролю за обліком та проведення технічного обслуговування вогнегасників, організація та проведення технічного обслуговування пожежних кран комплектів, організація та проведення перекантовки пожежних рукавів;
4) Контроль функціонуванням і своєчасним проведеням технічного обслуговування систем протипожежної автоматики (систем пожежної сигналізації, систем димовидалення, систем оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, систем газового пожежогасіння, систем водяного пожежогасіння, );
5) Проведення комплексних перевірок автоматичної пожежної сигналізації та надання рекомендацій, щодо підвищення рівня протипожежної та техногенної безпеки;
6) Проведення занять, інструктажів з пожежно-технічного мінімуму з персоналом підприємства, по попередженню і гасінню можливих пожеж.

Квітень 2015 р.- Вересень 2018 р.- електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування.

Спеціальні навички:
Кваліфіковане володіння персональним комп’ютером: програми Microsoft Office. Вміння працювати в режимі багатозадачності, стресостійкість.

Знання мов: Українська, російська, англійська- початковий рівень.

Додаткова інформація та особисті якості:
Високий рівень відповідальності, комунікабельності, ініціативності, врівноваженості. Вміння працювати в колективі та досягати поставлених цілей. Цілеспрямований у виконанні поставленої мети, вміння працювати швидко, для ефективного вирішення задач .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: