Валерій
Директор ресторану
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9312796
Досвід роботи
Директор ресторану
з 02.2012 по 01.2023
(10 років 11 місяців)
Ресторан і доставка їжі (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КТЕП
Економіка і управління персоналом, Київ
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (4 роки)
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — вище середнього
Додаткова інформація
Особисті досягнення :
- Потрапив в ТОП 100 поварів України у 2009 році
- 8 місяців навчання у закладах Миколи Тищенко
- 10 років праці в ресторанах :
Рішєлье , Пушистий , ЯпонаХата( ресторан), Роккі , Франт , L’Kafa
- 8 років праці в закладах швидкого харчування :
SoloSushi , СушіЯ, ЯпонаХата ( фастфуд), L’Kafa(кафе) , Festival Sushi , InariSushiFox, Dofamin .
- приймав участь у відкритті 28 закладів по Україні :
- заклади швидкого харчування ;
- доставки і самовивіз їжі ;
- ресторани ;
- кафе ;
- працював по договору у 8 закладів і 3 мереж на посаді «Антикризовий менеджер»:
- ресторани ;
- мережі харчування ;
- кафе ;
- доставка їжі ;
- працював найманим технологом їжі :
- корекція технологічних карт ;
- створював нові технологічні карти ;
- корекція цін з постачальниками ;
- багато роботи провід з постачальниками і добивалися кращіх цін для закладу ;
- вчив працювати поварів з тех. картами;
- створював нові заготовки
- підбирали правильні ціни і калькуляції;
- працював су-шефом і шеф кухарем :
- організація процесу ;
- мотивація персоналу;
- створення нових страв ;
- сезонні страви вводив;
- працював з постачальниками ;
- заміна продуктів на інші в стравах ;
- вчив працювати з списанням і приходу продуктів ;
- 6 років праці директором ресторанів і кафе :
- відкриття закладів ;
- створення процесів ;
- прийом на роботу працівників;
- організація робочого процесу ;
- періодичні Бріфінги з персоналом ;
- кожного дня звіт по фінансам і роботі ;
- багато співпраці з постачальниками і їх цінами ;
- стабільна перевірка цін і калькуляцій закладу ;
- кожного дня пошуки нових вигідніших постачальників ;
- контроль роботи залу та кухні ;
- на розгляд пропоную нові ідеї для розвитку ;
- працюємо з рекламами в :
instagram, facebook, google , telegram , місцеві реклами і блогери;
Шукаю роботу тому , що власник переїхав за кордон з закладом
Інші резюме цього кандидата
35 000 грн
Черкаси, Дистанційно
Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Суші-шеф, InariSushiFox і SushiKo, 4 роки 9 місяців
Черкаси
Незакінчена вища освіта
Освіта: 01.2014 - 01.2018: Економіка і управління персоналу (КТЕП, Київ). Спеціальність : -бухгалтер; -менеджер; -економіст; -методист;...
Схожі кандидати
Керівник ресторану, керуючий
35000 грн, Черкаси
Директор готелю, ресторану
Черкаси, Дніпро
,
ще 7 міст
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Черкаси, Вінниця
,
ще 8 міст
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Черкаси, Вінниця
,
ще 8 міст