Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Валерій

Директор ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 02.2012 по 01.2023 (10 років 11 місяців)
Ресторан і доставка їжі (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КТЕП

Економіка і управління персоналом, Київ
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word Здатність до навчання Проводжу Мастер-класи дитячі і дорослі

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Особисті досягнення :
- Потрапив в ТОП 100 поварів України у 2009 році
- 8 місяців навчання у закладах Миколи Тищенко
- 10 років праці в ресторанах :
Рішєлье , Пушистий , ЯпонаХата( ресторан), Роккі , Франт , L’Kafa
- 8 років праці в закладах швидкого харчування :
SoloSushi , СушіЯ, ЯпонаХата ( фастфуд), L’Kafa(кафе) , Festival Sushi , InariSushiFox, Dofamin .
- приймав участь у відкритті 28 закладів по Україні :
- заклади швидкого харчування ;
- доставки і самовивіз їжі ;
- ресторани ;
- кафе ;
- працював по договору у 8 закладів і 3 мереж на посаді «Антикризовий менеджер»:
- ресторани ;
- мережі харчування ;
- кафе ;
- доставка їжі ;
- працював найманим технологом їжі :
- корекція технологічних карт ;
- створював нові технологічні карти ;
- корекція цін з постачальниками ;
- багато роботи провід з постачальниками і добивалися кращіх цін для закладу ;
- вчив працювати поварів з тех. картами;
- створював нові заготовки
- підбирали правильні ціни і калькуляції;
- працював су-шефом і шеф кухарем :
- організація процесу ;
- мотивація персоналу;
- створення нових страв ;
- сезонні страви вводив;
- працював з постачальниками ;
- заміна продуктів на інші в стравах ;
- вчив працювати з списанням і приходу продуктів ;
- 6 років праці директором ресторанів і кафе :
- відкриття закладів ;
- створення процесів ;
- прийом на роботу працівників;
- організація робочого процесу ;
- періодичні Бріфінги з персоналом ;
- кожного дня звіт по фінансам і роботі ;
- багато співпраці з постачальниками і їх цінами ;
- стабільна перевірка цін і калькуляцій закладу ;
- кожного дня пошуки нових вигідніших постачальників ;
- контроль роботи залу та кухні ;
- на розгляд пропоную нові ідеї для розвитку ;
- працюємо з рекламами в :
instagram, facebook, google , telegram , місцеві реклами і блогери;

Шукаю роботу тому , що власник переїхав за кордон з закладом

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: