Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Владислав

Керуючий закладом, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 01.2024 по нині (4 місяці)
Ярд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Планування робочих графіків і координація операцій.
2. Управління персоналом, включаючи найм, навчання і мотивацію.
3. Забезпечення високої якості обслуговування гостей.
4. Контроль фінансів, включаючи витрати, доходи і складання звітності.
5. Розробка і впровадження маркетингових стратегій для реклами та просування бізнесу.
6. Забезпечення дотримання стандартів безпеки і санітарії.
7. Ефективне використання ресурсів ресторану, таких як продукти і обладнання.
8. Вирішення проблем і конфліктів, що виникають в роботі.
9. Розвиток бізнесу через впровадження нових ідей, концепцій та продуктів.
10. Співпраця з іншими відділами ресторану для досягнення спільних цілей і завдань.

Керуючий рестораном

з 05.2022 по 01.2024 (1 рік 8 місяців)
Портер паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення безперебійної роботи закладу
-Контроль за дотриманням стандартів компанії
-Підбір та навчання персоналу , створення графіку виходу на роботу
-Робота з виконання плану продажу
-Нарахування та виплата заробітної плати
-Замовлення продукції , оприходування , проведення інвентаризації
-Взаємодія з контролюючими органами
Більше про обовʼязки розкажу при співбесіді

Директор ресторану

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Confetti, ресторани щасливих людей, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення високого рівня обслуговування відвідувачів та виконання стандартів компанії . Ведення касової дисципліни . Робота над виконанням плану продажу . Оптимізація статей розходів відповідно до виконання плану ТО . Підбір , навчання , мотивація персоналу , стровнння графіку виходу з урахуванням планових показників SPMH та TPMH . Контроль всіх процесів в ресторані , кухня , обслуговування , технічний персонал . Контроль за правильною експлуатацією обладнання . Ведення необхідних журналів , бланків , документації . Взаємодія з зовнішніми перевіряючими органами СЕС , трудова інспекція , податкова та інш. Взаємодія з зовнішніми та внутрішніми постачальниками продукції . Проведення переобліків , робота над зведенням інвентаризації . Робота з бухгалтерським обліком , своєчасне оприходування , списання та переміщення продукції . Створення заявок на поставку продукції з урахування плану продажів . Вирішення конфліктних ситуацій . Більше про особисті досягнення та вміння розкажу при співбесіді .

Керуючий рестораном

з 03.2019 по 03.2021 (2 роки)
Барон разгуляефф, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

При співбесіді

Заступник директора

з 01.2018 по 02.2020 (2 роки 1 місяць)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

При співбесіді

Освіта

Дніпровський факультет Київського національний університет культури та мистецтв їм. М.М.Поплавського

Готельно - ресторанний бізнес, Дніпро
Вища, з 2014 по 2019 (5 років)

Знання і навички

Організаторські здібності Чесність Організація заходів Ораторські здібності Пунктуальність

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами