Резюме від 17 квітня 2024

Дар'я

Рерайтер, копірайтер, журналіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Львівський національний університет ім. Івана Франка

Журналістика, Львів
Незакінчена вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

Знання і навички

Креативність Швидкий набір тексту Літературний переклад Постинг контенту Активність Журналістика Редагування текстів Робота в команді

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

З 26 січня по 8 лютого 2023 року проходила навчально-ознайомчу практику на базі медіа-хабу «Твоємісто TV», м. Львів. За час практики виконувала обов’язки редактора: займалася написанням новин, виконувала завдання редакції, збирала коментарі для новини та готувала матеріали для її випуску.
Всі публікації обговорювала з керівником практики, завдяки чому краще зрозуміла особливості журналістської діяльності.
За час практики підготувала 17 матеріалів/новин, 6 з яких публікувались на сайті редакції:
1)https://tvoemisto.tv/news/u_lvovi_uspishno_prooperuvaly_pyatyrichnogo_syna_ukrainskogo_zahysnyka_159808.html - "У ЛЬВОВІ УСПІШНО ПРООПЕРУВАЛИ П’ЯТИРІЧНОГО СИНА УКРАЇНСЬКОГО ЗАХИСНИКА"
2)https://tvoemisto.tv/news/terminova_dopomoga_dlya_nashyh_viyskovyh_yak_i_de_doluchytysya_159773.html - "ТЕРМІНОВА ДОПОМОГА ДЛЯ НАШИХ ВІЙСЬКОВИХ. ЯК І ДЕ ДОЛУЧИТИСЯ"
3)https://tvoemisto.tv/news/lvivski_doslidnyky_znayshly_dekalog_oun_na_rozbudovah_boykivskoi_haty_159820.html - "В БОЙКІВСЬКІЙ ХАТІ НА ЛЬВІВЩИНІ ЗНАЙШЛИ ДЕКАЛОГ ОУН"
4)https://tvoemisto.tv/news/yaki_spetsialisty_zaraz_potribni_ukrainskiy_armii_perelik_vakansiy_u_zsu_159690.html - "ЯКІ СПЕЦІАЛІСТИ ПОТРІБНІ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ ЗАРАЗ. ПЕРЕЛІК ВАКАНСІЙ У ЗСУ"
5)https://tvoemisto.tv/news/shcho_u_lvovi_roblyat_z_yalynkamy_pislya_pererobky_159699.html - "ЩО У ЛЬВОВІ РОБЛЯТЬ З ЯЛИНКАМИ ПІСЛЯ ПЕРЕРОБКИ"
6)https://tvoemisto.tv/news/lvivyan_poperedzhayut_pro_gustyy_tuman_ta_ozheledytsyu_159776.html - "ЛЬВІВ'ЯН ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО ГУСТИЙ ТУМАН ТА ОЖЕЛЕДИЦЮ"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: