Резюме від 20 лютого 2024 PRO

Виталий

Бренд-шеф, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Дніпро, Інші країни, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 12.2021 по нині (2 роки 4 місяці)
ресторан «Kaif 221”, ресторан «Umami 221”, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

з 07.2021 по 11.2021 (4 місяці)
Корпорация "Пространство", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектная работа

Бренд-шеф

з 04.2021 по 06.2021 (2 місяці)
Сеть гостинично ресторанных комплексов "Black Sea", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 01.2020 по 06.2021 (1 рік 5 місяців)
ресторан «ETTEREM» гостиница 5* «Ivancso Birtok», с. Косино (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 05.2019 по 12.2019 (7 місяців)
Ресторан "Lab Restaurant", Испания, г. Барселона (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 11.2018 по 04.2019 (5 місяців)
Ресторан "Kokotxa" *michelin, Испания, г. Сан Себастьян (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

з 07.2017 по 09.2018 (1 рік 2 місяці)
Ресторанный комплекс "SOHO", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 02.2017 по 06.2017 (4 місяці)
ресторан «Airship”, США, г. Филадельфия (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск проекта

Повар

з 01.2016 по 01.2017 (1 рік)
"Sadler" **michelin, г. Милан, Италия (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

з 10.2013 по 02.2014 (4 місяці)
Гостинично-ресторанный комплекс «Бартоломео», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

комплекс из 5-ти ресторанов

Бренд-шеф

з 04.2012 по 09.2013 (1 рік 5 місяців)
Гостинично-реестранный комплекс “Good Zone Club ****”, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 03.2011 по 02.2012 (11 місяців)
ресторан «Шале Водограй» корпорация РЕСТА, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 07.2010 по 01.2011 (6 місяців)
ресторан «The Barill”, Кипр, город Кирения (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 04.2009 по 06.2010 (1 рік 2 місяці)
Остерия «Пантагрюель», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар универсал, сушист

з 05.2008 по 03.2009 (10 місяців)
ресторан «Сатори Марио», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар универсал

з 06.2007 по 03.2008 (9 місяців)
ресторан «Восход», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар горячего и холодного процесса

з 03.2005 по 04.2007 (2 роки 1 місяць)
ресторан «Старая Таверна», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар горячего и холодного процесса

з 02.2004 по 01.2005 (11 місяців)
ресторан “Il Patio”, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Днепропетровско-технолого экономический техникум:Специалисттехнология приготовления пищи, технолог приготовления

Днепропетровско-технолого экономический техникум:Специалисттехнология приготовления пищи, технолог приготовления пищи, Дніпро
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Посетил 30 стран для получения мастер классов и стажировок в лучших ресторанах Европы и Азии

На протяжении нескольких лет

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

• Разработкаменюсогласно концепции заведения, проработка блюд
• Написаниекалькуляционныхи технологических карт
• Разработкатехнологииресторана
• Подбортехнологического,
нейтрального оборудования
• Подборинвентаря,посуды
• Подборпоставщиковвсехгрупп, проведение тендеров
• Подборперсонала,обучение
• Формированиештатного
расписания согласно тз
• Запускзаведенийсноля,любой сложности и направления
• Проведениемастерклассов, тренингов
• Внедрениеиконтрольстандартов НАССР
• Разработкачеклистов,лайнчеков
• Контрольпереучетов,закупки,
технологии,
• Управлениеперсоналомдо150 человек
• РаботасПНЛотчетами, документооборотом

Рекомендации по требованию работодателя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: