Резюме від 26 березня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9472618

Інженер-проєктувальник електричних мереж

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконавець робіт

з 06.2017 по нині (7 років)
Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру

Освіта

ЛВППУ

Львів
Середня спеціальна, з 2016 по 2017 (1 рік)

Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
Група допуску до 1000В

Знання і навички

Електромонтаж та встановлення систем відеонагляду, сигналізації Користування програмами Office, AutoCad, Revit, SketchUp Співпраця з замовниками, інженерами та підрядними організаціями Організація та виконання електромонтажних робіт

Додаткова інформація

Професійна мета: маю досвід виконання електромонтажних робіт у будинках, квартирах, офісах, магазинах та встановлення систем відеонагляду, сигналізації та пожежогасіння. Як кваліфікований фахівець з досвідом, я шукаю постійну роботу, де зможу розвиватись та допомагати своїй команді досягати поставлених цілей.
Я народився та проживаю у Львові. Я бажаю розвиватись та досягати поставлених цілей, як для себе, так і для своєї команди. Я не маю шкідливих звичок та політично нейтральний.
Контактна інформація: Щоб зв'язатись зі мною, будь ласка, скористайтесь моїм номером телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Завжди готовий відповісти на ваші запитання та обговорити деталі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: