Резюме від 4 квітня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9498005

Страховий агент

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Лесько Соломія Русланівна
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
Львівський торговельно-економічний університет
Факультет: Інститут економіки та фінансів .
Спеціалізація: Фінанси , банківська справа та страхування,
бакалавр , з 2019 по 2023 рр.

Підвищення кваліфікації:
1. Стажування шляхом участі у I-й Міжнародній науково-практичній конференції «І Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених»,
2. Prometheus –платформа онлайн-освіти в Україні. «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах, наданий викладачами курсу через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus.: онлайн-курс для студентів», сертифікат від 21.01. 2021 р.
3. Онлайн -курси : «Складання прогнозу місцевого бюджету»-https://courses.prometheus.org.ua:18090/cert/3710fd3d31504fd8a5a9bdd9c106326f
4. Участь в онлайн-практиці Приват Банк з рівнем підготовки: « Спеціаліст з просування банківських продуктів 1-го рівня », 03.02.2023 р., підтверджено сертифікатом - https://practice.privatbank.ua/result-graduate
5. Наукова конференція студентів «Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення»- Львів, 2-3 червня 2021 р. Проблеми та перспективи розвитку ринку цінних паперів в Україні.
6. VІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми сьогодення у сфері фінансів, обліку та аудиту». Хмельницький, 27-28 травня 2020 р. Становлення та етапи реформування податкової системи України.
7. І Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи». м. Львів, 21 жовтня 2021 р. Соціальне страхування з тимчасової втрати працездатності: особливості та шляхи вдосконалення.

Професійні та інші навички:
Навички роботи з комп’ютером
• Знання програм MS Office (Word, Excel);
• Навички оперативного пошуку інформації в мережі Інтернет.
Володіння мовами: українська — вільно.

Додаткова інформація:
Мета:
Отримати роботу в фінансовій сфері з можливістю подальшого кар'єрного зростання, мати можливість використати набуті вміння і навички.

Набуті професійні навички:
За час навчання та виробничої практики набула навичок аналізу інформації, оцінки результатів фінансово-господарської діяльності компанії в динаміці за кілька років, аналізу економічних показників результатів діяльності компанії, здійснення комплексного економічного аналізу діяльності підприємства, самостійного прийняття рішень, комп’ютерних навичок, керування власним часом.

Особисті якості:
• Наполегливість;
• Відповідальність;
• Цілеспрямованість;
• Націленість на результат;
• Здатність швидко навчатися;
• Комунікабельність;
• Толерантність;
• Старанність;
• Доброзичливість;
• Стресостійкість;
• Вміння працювати в команді
• Прагнення до розширення своїх знань, оволодіння новими вміннями.

Схожі кандидати

Страховий агент
Львів, Дистанційно

Фахівець зі страхування
15000 грн, Львів

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: