Резюме від 19 квітня 2023 Файл

Юлія

Технолог харчового виробництва

Місто проживання:
Чорнобай
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Півовар Юлія
Дата народження: 15 лютого 1988 року (35 років)
Місто проживання: смт Чорнобай, Черкаська обл.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Професійні навички та досвід:
• організація, оптимізація та контроль технологічного процесу виробництва
продукції.
• розробка технологічних нормативів, інструкцій, рецептур, специфікацій на
продукцію, що випускається згідно принципів НАССР.
• вміння розробляти документацію згідно вимог ISO 22000 (блок-схеми,
інструкції та процедури, журнали проведення технологічного процесу, миття,
використання сировини та матеріалів тощо).
• навички внутрішнього аудитора, члена групи безпечності та участь у
засіданнях групи безпечності згідно вимог СУБХП.
• контроль підтримки відповідного санітарного стану підприємства.
• організація проведення всіх експериментальних робіт з метою освоєння
нових технологічних процесів, нових видів продукції.
• контроль якості продукції що випускається, ведення аналітичної роботи за
якістю продукції, що випускається і використовуваної сировини та матеріалів.
• здатність швидко навчатися.
•організація тайм-менеджменту у колективі, що знаходиться у підпорядкуванні.
•отримано сертифікат щодо проходження навчання на тему: «Методи
валідації. Верифікація. Простежуваність. Відкликання/вилучення продукції.
Управління інцидентами / надзвичайними ситуаціями. Захист харчових
продуктів щодо навмисного псування (TACCP)»
• проходження курсу «Облік підприємства. BAS/BAF».
• Водійські права : категорія "В" (з 2008 року)
Досвід роботи :
• Начальник цеху (згущене молоко та цех сухого молока)
07.2016 р. - 02.2023 р.
ПП «Імперіал плюс»

• Технолог сир цеху
09.2012 р. - 09.2015 р.
ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат"

• Майстер, апаратник водопідготовки
07.2010 р. - 09.2011 р.
ТОВ "Еконія"
• Технік-лаборант з контролю виробництва
12.2018 р. - 08.2020 р.
ПП «Сільвер Фуд»
Проведення фізико- хімічних аналізів рибних присервів.
Контроль підготовки сировини перед використанням.
Контроль ведення тех.процесу.
Контроль за відповідним санітарним станом цехів.

Освіта:
Харківська державна зооветеринарна академія
Зооінженер-технолог по виробництву та переробці всіх видів продукції
тваринництва
м. Харків, 2010 р.

Золотоніський коледж ветеринарної медицини Білоцерківського
національного аграрного університету
Ветеринарна медицина
м. Золотоноша, 2007 р.

Особисті якості :
Стресостійкість, відповідальність, надійність, цілеспрямованість,
амбіційність, комунікабельність, порядність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: