Резюме від 11 травня 2023 Файл

Марія

Керівник

Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Київ, Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Горішня Марія Леонідівна
Народилася 23 листопада 1984 року
адреса: вул. Корабельна, буд.20 кв.32,
м.Первомайськ Миколаївської області.
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ОСВІТА:
В 2006 році закінчила Енергодарський інститут державного та муніципального управління Гуманітарного Університету «ЗІДМУ» і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Право» та здобула кваліфікацію бакалавра права.
В 2009 році закінчила Київський Університет права Національної академії наук України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юрист.
2018 рік закінчила Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України здобула ступінь вищої освіти магістр за спеціальністю « Державне управління», отримала професійну кваліфікацію магістр державного управління.
2021 закінчила Університет митної справи та фінансів захистила дисертацію за спеціальністю «Адміністративне право і процес, фінансове право, інформаційне право» здобула науковий ступінь «Кандидат юридичних наук».
2022 закінчила в Куявському університеті у Влоцлавеку (Республіка Польща) на базі вищої юридичної освіти в Європейському союзі: досвід, особливості, цифровізаціі.
2022 закінчила Харківський національний університет повітряних сил імені Івана Кожедуби « факультет підготовки офіцерів запасу за контрактом» штабна авіація, молодший лейтенант наказ МОУ від 27.12.2022№1244.
Навчаюсь міжнародному класичному університеті ім. Пилипа Орлика за спеціальністю « геодезія та землеустрій ».

ДОСВІД РОБОТИ: Загальний стаж роботи на державний службі та в органах місцевого самоврядування 15 років, у т.ч. на керівних посадах – начальник управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради, директор комунального підприємства «Центр державної реєстрації» Благодатненської сільської ради Арбузинського району Миколаївської області, начальник Реєстраційної служби Первомайського міськрайонного управління юстиції Миколаївської області; начальник юридичного відділу апарату міської ради та її виконавчого комітету. Присвоєно 9 ранг державного службовця.

січень 2021 р., по даний час – призначена на посаду начальника управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради належним чином виконую свої посадові обов’язки організовувала та поставила роботу де і працюю по даний час.Забезпечую реалізацію повноважень Миколаївської міської ради у сфері управління землями комунальної власності територіальної громади міста Миколаєва. Проводжу роботу щодо здійснення землеустрою, яке спрямоване на регулювання земельних відносин для рівноправного розвитку всіх форм власності на землю та раціонального використання земель.
грудень 2018 р. –директора комунального підприємства «Центр державної реєстрації» Благодатненської сільської ради Арбузинського району Миколаївської області. Організовувала роботу КП, несла персональну відповідальність за виконання покладених на КП завдань, забезпечувала проведення моніторингу та оцінки якості послуг, визначала ступінь відповідальності працівників. Одночасно виконувала обов’язки державного реєстратора. Проводила роботу по укріпленню трудової дисципліни, сприяла розвитку творчої ініціативи і трудової активності працівників КП.
квітень 2016р. – державний виконавець відділу державної виконавчої служби Очаківського міськрайонного управління юстиції. Здійснювала контроль за організацією, та здійсненням примусового виконання рішень у випадках, передбачених законом, підготовку пропозицій щодо формування та реалізації державної політики у сфері виконання рішень, реалізацію державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів
серпень 2016 р. – начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, державного реєстратора апарату виконавчого комітету Первомайської міської ради. Забезпечувала контроль за проведенням державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, взяття на облік нерухомого майна, формування та ведення реєстраційних справ, прийому документів, поданих для державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та проведення реєстраційних дій відповідно до закону, здійснення інших повноважень, передбачених законом.
січень 2012 р. – призначена на посаду начальника Реєстраційної служби Первомайського міськрайонного управління юстиції Миколаївської області. Забезпечувала виконання завдань, які покладено на реєстраційну службу управління юстиції. Здійснювала керівництво над сектором державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, відділом державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації місцевих громадських організацій, місцевих осередків, об'єднань громадян, юридичних осіб та фізичних – осіб підприємців.
серпень 2010 р.– начальник відділу з питань правового забезпечення та кадрової роботи апарату Первомайської міської ради та її комітету. Організовувала та брала участь у забезпечення реалізації державної політики у роботі виконавчих органів ради та захисту їх законних інтересів. Здійснювала керівництвом Відділом, несла особисту відповідальність за виконання покладених на Відділ завдань. Брала участь у засіданнях виконавчого комітету, в нарадах колегіальних органів при обговоренні питань, які стосувались чинного законодавства.
2008 р. призначена на посаду головного спеціаліста з юридичних питань відділу комунальної власності і земельних відносин апарату міської ради та її виконавчого комітету.
вересня 2007 р. – займала посади юрисконсульта КП Первомайської міської ради «Архітектурно – планувального бюро», головного спеціаліста з юридичних питань відділу комунальної власності.

НАВИЧКИ:
право на заняття адвокатською діяльністю на підставі свідоцтва №551 від 15.05.2009 р. прийнята до Адвокатського об’єднання «Миколаївської обласної колегії адвокатів».

Інше: Висока ступінь відповідальності, працездатність, дисциплінованість, цілеспрямованість, умінням правильно розставляти пріоритети в завданнях у рамках обмеженого часу, комунікабельність, вміння працювати в колективі, стресостійкість, ділова етика, старанність, акуратність, вміння досягати спільної мети.

Не заміжня, маю малолітню доньку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати