Резюме від 21 квітня 2023 Файл

Ольга

Финансовый директор

Місто проживання:
Ворзель
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бондаренко Ольга Геннадіївна, 45 років
Фінансовий директор, економіст, виконавчий директор в будівництві, головний бухгалтер, інтегратор ІТ систем обліку та аналізу, маю глибокі та різносторонні юридичні знання та досвід.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (Viber, Telegram, WhatsApp)
Чому Я?
Навчалась в ВНЗ загалом – 11 років (три освіти)
Стаж роботи 27 років, з них:
Головним бухгалтером – 9,2 років;
Фінансовим директором та інтегратором нових ІТ систем обліку – 11,1 років;
Директор в будівництві та обслуговуванні об'єктів – 6,6 роки

Претендую на посади:
- адміністративні посади в будівництві та його обслуговуванні;
- фінансовий директор, спеціаліст з бюджетування, головний бухгалтер, економіст;
- керівник (або учасник, як фінансист) проекту з інтеграції нових ІТ систем управлінського та бюджетного обліку, процесної автоматизації.

Професійний досвід:
05.2021 - 02.2022р ТОВ ОП «Партнер – сервіс» та ТОВ «Ютілітіс-сервіс. Директор (бухгалтер та економіст за сумісництвом) – 9 місяців.
Керуюча компанія житлової нерухомості

Керівництво процесами обслуговування 6-ти ЖК в Ірпені. Робота 24/7 за потреби. Організація та контроль усунення всіх несправностей. Організація роботи аварійної служби 24/7. Робота з Водоканал, Обленерго та інші.
Укладення договорів на обслуговування з підрядниками. Розробка та впровадження тарифів обслуговування. Зниження дебіторської заборгованості. Робота зі стягнення боргів із оплати комунальних рахунків. Підбір персоналу. Контроль своєчасні оплати підрядним організаціям. Ведення бухгалтерії взаєморозрахунків з клієнтами, для кращого розуміння боргової ситуації та роботи з боржниками.
Досягнення: розмовляю однією мовою з електриками, сантехніками, інженерами. Засвоїла на 100% інженерію та ринок послуг, пов'язаний із цим. Величезний досвід зняття заперечень, проведення загальних зборів.
Не вважаю цю роботу найкращою у моєму житті. Можливо, це була межа моїх можливостей з точки зору витримки та отримання задоволення від праці.

03.2019 - 05.2021р. ТОВ Мотивспецбуд 2 роки 2 місяці
Виконавчий директор.
Робота з ДАБІ (Д1, Д2), економікою (пайова участь), БТІ (як комплексу в цілому, так і індивідуальних добудов), підготовка документів для реєстрації права власності (починаючи від системної папки на об'єкт до індивідуальних), договори суперфіції, сервітути, МБУ. Ірпінська рада будь-які звернення щодо ходу будівництва.
Консультативна робота з відділом продажів (контроль правильності укладання Договорів з інвесторами), створення Актів звірок, Додаткових угод у не типових ситуаціях. Створення з нуля бази обліку інвесторів ЖК: з достовірною інформацією про розстрочки, різниці в кв.метрах, хто в реєстрі/хто не ні. Особисті дані інвесторів, не проданих площ.
Керівник відділу після продажного сервісу (+менеджер у підпорядкуванні): прийом, обробка заяв щодо недоробок забудови, координація виконання з усіма підрядниками робіт. Видача ключів. Організація процесу передачі ЖК експлуатуючої компанії. І інший зв'язок з інвесторами (збори, зняття заперечень). Документальне оформлення запуску газу, передачі абонентів водоканалу.
Виконання будь-яких завдань, поставлених Ген.підрядником та Забудовником.
Ведення обліку електроенергії не зданих ЖК. Створення енергобалансу комплексів (виявлення крадіжки електроенергії), ведення обліку спожитої електроенергії. Впровадила облік ел. у систему обліку 1С. Останні 9міс. додатково виконувала функції юриста та головного бухгалтера трьох юр.осіб.
Досягнення: 100% занурення у процеси девелопменту – фінансові, юридичні, дозвільні, технічні.

08.2018 – 02.2019 рр – 7 місяців
Компанія «Міра Девелопмент» (Ірпінь)
Менеджер супроводу проектів будівництва.
Погодження дозвільної документації будівництва; Отримання технічних умов, укладання Договорів з Києвобленерго, Водоканал, Облгаз, відділ благоустрою, містобудування та архітектури;
Контроль виконання завдань проектувальниками та підрядними організаціями – внутрішніх та зовнішніх систем каналізації, електропостачання, газопостачання, геологія, геодезія, топозйомки, асфальтування;
Юридичний супровід будівництва – створення договорів гарантії, договору про інвестування будівництва, договорів із підрядниками (асфальтування, вуличне освітлення, агентські договори);
Створення комерційних пропозицій, техніко-економічних обґрунтувань інвесторам будівництва, пошук банків інвесторів;
Створення житлово-експлуатаційної організації для клієнтів закінченої черги будівництва – статут, установчий протокол, розробка тарифу, договір про обслуговування, державна реєстрація.

Пост-продажне обслуговування Клієнтів готової черги будівництва: переукладання Договорів – Києвобленерго, Облгаз, Водоканал, збільшення потужностей за бажанням.
Організація, управління та контроль – асфальтування вулиці, вуличне освітлення, кронування дерев, зняття конфліктних ситуацій із сусідами будівництва;
Створення та ведення управлінського обліку підприємства - створення бази управлінського обліку, створення класифікатора витрат, звірки з підрядниками;
Створення та ведення короткострокового бюджетування діяльності та інвестицій нових об'єктів. Ведення каси.
Досягнення: об'єднані компетенції минулого та нового трудового досвіду.

09.2015 по 08.2018 ОСББ "Гранд Резорт" смт. Ворзель (моє місце проживання) 3 роки
Голова правління, головний бухгалтер
Житлово-експлуатаційне підприємство.
Ініціювала, вела, та виграла три суди. Розробила та затвердила якісний повноцінний тариф. Знайшла у своїх навичках нову нішу: спілкування з незгодними іноді агресивними клієнтами та переконання у своїй правоті. Ознайомилась із законодавством ЖКГ, земельним, інженерними нормами будівництва. Вивчала процеси обслуговування інженерних мереж з погляду фізики та інших наук. Навчилася попереджати аварії, якісним технічним обслуговуванням інженерних мереж.

10.2010 – по 12.2015рр. Фінансовий директор групи компаній.
5 років 2 міс.
ГК «Альянс», у складі:
ТОВ «Житомирській м'ясокомбінат»; ТОВ «Андрусівський масло сирзавод»; ТОВ ТД «М'ясна гільдія».

Пройшла відбір, як фінансист і заступник керівника проекту на проектну групу кризового менеджменту з трансформації старого радянського заводу на конкурентну, успішну виробничо-торгівельну компанію.

Проектні цілі, які були виконані.
Опис усіх бізнес процесів на виробництві (з секундоміром), в логістиці (режим холоду та навігація он-лайн) та продажах - «як є» і «як треба». Розробка та впровадження з нуля у програму обліку 1С управлінської облікової політики з урахуванням вимог щодо звітності акціонерів; Автоматизація у 1С кількісного партійного обліку на виробництві та операційних витрат;
Автоматизація складових планової та фактичної виробничої собівартості; Автоматизація звітності за виробничими показниками (план – факт);
Нормування та зниження виробничих витрат. Витрати знижено за рахунок мінімізації браку, встановлення програмного стеження на всіх етапах виробництва і логістики (тимчасові, енергетичні, температурні);
Розробка та впровадження положення про бюджетування та аналіз і далі автоматизація планування доходів та витрат, грошових потоків підприємства;
Автоматизація обліку та планування фірмової роздрібної мережі «М'ясна Гільдія» (магазини та МАФ).
Написання повної інструкції щодо роботи системи обліку холдингу для кожного робочого місця, посади.
У підпорядкуванні на початку проекту: фінансовий департамент – 80 осіб; відділ програмного забезпечення та ІТ – 10 осіб. Наприкінці проекту: фінансовий 23 особи; ІТ + програмісти 5 чол.
Особисте професійне задоволення:
Старе радянське підприємство запрацювало за новими стандартами. Виробничі та операційні витрати знижено. В результаті реалізації вищезазначених проектів, акціонери та топ-менеджери підприємства отримали достовірну та повну управлінську (планову та фактичну) звітність для подальшого успішного управління підприємствами. Прибуток компанії збільшився. Описано всі основні бізнес-процеси за ISO, для подальшої сертифікації та експорту продукції.

02.2003 – 09.2010 рр. 8 років 8 місяців.
Група компаній "Vicotec" в складі
(ВАТ Світ електроніки, ЗАТ "Vicotec", ТОВ «Вікотек». Роздріб, опт, імпорт, експорт побутової техніки та електроніки. (35 магазинів від 300 до 1000 кв.м.)

2003 – 2004. Головний бухгалтер 2 роки
2004 – 2010. Фінансовий директор. (Виконавчий директор за сумісництвом) 6 років 8 місяців.

Досягнення:
На посаді головного бухгалтера: мінімізація оподаткування ПДВ до нуля шляхом створення додаткового бізнесу – експорту зерна з подальшим відшкодуванням ПДВ з бюджету. 100% зіткнення з податковими інспекціями, поліціями, офшорами. Перехід на МСФО бухгалтерського обліку, проведення міжнародного аудиту протягом 3-х років з метою продажу акцій компаній на фондових біржах Європи (IPO);

На посаді фінансового директора: - Автоматизація управлінського обліку, 1С 7.7 - з нуля. Опис основних бізнес-процесів - їх автоматизація; Розробка системи збалансованих показників (СЗП/KPI) з метою створення якісної системи мотивації персоналу задля досягнення спільних цілей компанії;
Створення матриці управління: визначення меж відповідальності та взаємодії між департаментами, опис усіх посадових інструкцій; Створення системи бюджетування з нуля на основі ССП (KPI); Довгострокове прогнозування діяльності підприємства (3-5 років); Створення системи регіонального фінансового управління; Аналіз ризиків; Нормування операційних витрат та їх зниження на 35%; Податкове планування, оптимізація; Управління грошовими потоками ГК; Розрахунки інвестиційних проектів;
Залучення та обслуговування великого кредитного портфеля (до 35 млн. у.о), випуск беззалогових облігацій завдяки високому кредитному рейтингу компанії uaBBB+.
Ведення всіх особистих справ власника групи компаній, включаючи його особисту касу.
До підпорядкування входили відділи: казначейство, бухгалтерія, планово-економічний, ІТ, програмісти, юридичний відділ, відділ безпеки, адміністрація.
В моїй кар'єрі це був найкращій досвід та повний порядок в думках і справах.

05.1997 – 02.2003 рр.. 5 років 10 міс.
ООО «Этуаль» (магазин «Chicco» Київ) Головний бухгалтер.
Досягнення: Бізнес із нуля; Успішне впровадження управлінського обліку на базі 1С 7.7, створення управлінської звітності для власників бізнесу; Створення бази управлінського/бухгалтерського обліку 1/С із нуля. Ведення бухгалтерського, податкового, товарного обліку.
04.1996 – 04.1997 рр - 1 рік
ПП «Колхі» - головний бухгалтер. Роздрібна торгівля.
05.1995 – 03.1996 рр. 10 міс
ТП «Вега» - головний бухгалтер. Роздрібна торгівля

Освіта.
Institute of professional financial managers (Лондон – заочно): 2004 – 2005 рр.
- диплом з міжнародної системи фінансового обліку;
- диплом з фінансового менеджменту;
- диплом професійного фінансового менеджера.
Київський національний економічний університет 1997 – 2002 рр.
Спеціальність: бухоблік та аудит. Магістр.
Міжрегіональна академія управління персоналом Київ 1994 -1997 рр.
Спеціальність – економіка підприємств. Бакалавр.
Економічний ліцей/школа Київ 1992 – 1994 рр.
Спеціальність бухоблік. Молодший спеціаліст.

Курси, тренінги, семінари
Свідоцтво про навчання ISO 9001:2008.
Тренінги та семінари на базі компанії Vicotec (Україна та Австрія три рази на рік протягом 8 років). Тренер
Ернст Вебер (Австрія).
Теми: місія та стратегія компанії; фінансове планування, процесний підхід під управлінням, продажі, маркетинг, логістика.
Вміння та навички
Основна професійна спрямованість - впровадження проектів з управлінського обліку та бюджетування. Інтеграція нових IT систем обліку. Бухгалтерський та управлінський облік.
Навички – набуті без освіти: електрик та сантехнік мене не обдурить. Будівельники чи архітектори спробують, але не вийде. Гугл та друзі інженери на допомогу.
Знання технологій:
Знання комп'ютера: впевнений користувач - Майкрософт офіс, 1С, клієнт банк та інші;
Рідна мова російська. Українська – знання на 90% продовжую вчити;
Іноземні мови: англійська, німецька – рівень А2 (розмовна);
Права водія категорії «В», стаж 20 років
Особисті якості:
Вміння аналізувати та вдосконалювати будь-які процеси, навіть у незнайомих мені галузях;
Системний підхід; Скрупульозність у дрібницях. Наполегливість у досягненні поставленої мети;
Розвинені лідерські якості та організаторські здібності;
Вміння самостійно приймати рішення та нести за них відповідальність;
Високий рівень працездатності;
Високий рівень стресостійкості при спілкуванні з різними категоріями людей.
Доброзичлива, з «гумором у житті».
Вважаю, що незамінних людей НЕМАЄ – тому завжди тримаю в порядку свої справи
• Загальні відомості:
Місце проживання: станом на 01.05.23 – Україна, Київська обл., смт Ворзель
Сімейне становище – вдова.
Діти – дочка 10 років
Тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») – телеграм, вотсап
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 10.07.1977
Життєві цінності:
Мені все життя потрібен простір для розвитку. Мені все цікаво, тому я все життя багато вчилась та кардинально змінювала напрямки своєї професійної діяльності.
Все це я роблю заради своєї доньки! Ми, українці, маємо дати бездоганний приклад інтелектуальної цінності своїм дітям. Все, що не відбувається – зміцнює мене.
Мій девіз: Я можу все!!!
1) не знаєш – навчайся;
2) Ніколи не кажи «ні» на поставлене завдання робоче чи життєве, якщо не можеш виконати? Дивись пункт 1).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: