Резюме від 21 квітня 2024

Юлия

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Міжнародний університет фінансів

Спеціаліст з фінансів, Київ
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

ДонНТУ

Інженер-еколог
Вища, з 1998 по 2003 (5 років)

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

З 06.2015 по 03.2022. Бухгалтер. Транспортна компанія. Щоденна звірка з відділом продажів по дебіторській заборгованості. Контроль дебіторської заборгованості та звірка з клієнтами. Складання внутрішніх звітів по поточній дебіторській заборгованості з урахуванням прострочення оплати покупця. Контроль ОС по командам. Щоденна звірка банківських виписок. Посвідка про відрядження. Договір
З 10.2013 по 06.2014 Бухгалтер. Торгова компанія: Контроль документів по надходженнях ТМЦ, перевірка комплектності і правильності розрахунків в первинних документах, формування книги придбання (ТМЦ, послуги). Відстеження термінів надходження податкових накладних вхідних. Документальне оформлення реалізації продукції та товарів, виписка податкових накладних та формування реєстру податкових накладних. Ведення управлінського обліку. розрахунок фактичних показників діяльності підприємства, формування управлінської звітності. Складання статистичної та аналітичної звітності (1С 8, Excel)
З 07. 2012 по 01.2013. Бухгалтер. Транспортна компанія. Формування платежів у системі "Клієнт-Банк" (гривневі та валютні платежі). Платежі Клієнт-Банк. Відкриття нових рахунків у банку. Контроль руху грошових потоків (приходи, витрати, продаж валюти, переміщення, залишки). Формування платіжного календаря плану ДДС. Документальне оформлення реалізації продукції та товарів, виписка податкових накладних та формування реєстру податкових накладних. Відстеження термінів надходження податкових накладних та актів виконаних робіт. Щоденна внутрішня звітність. (Бухгалтерія 1С 8.1, клієнт-банк)
З 08.2009 по 02.2012 Бухгалтер. Група торгово-промислових компаній (Виробництво та оптова торгівля металопродукцією). Посадові обов'язки: оформлення і контроль документів по надходженнях, перевірка комплектності і правильності розрахунків в первинних документах, формування книги придбання (ТМЦ, ОЗ, послуги та ін.). Відстеження термінів надходження податкових накладних та актів виконаних робіт. Облік інших необоротних активів, МШП, нематеріальних активів, основних засобів, нарахування амортизації в бухгалтерському та податковому обліку. Щоденне оформлення банківських виписок в програмі 1С Підприємство, звірка сальдо по рахунках, контроль за наявністю оригіналів виписок з банку. Документальне оформлення реалізації продукції та товарів, виписка податкових накладних та формування реєстру податкових накладних. Звітність до органів статистики. Щоденне складання внутрішніх звітів по поточній дебіторській заборгованості з урахуванням прострочення оплати покупця. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Документальне оформлення посвідчень на відрядження, авансових звітів. Оформлення довіреностей на придбання цінностей. Облік і контроль за витрачанням ПММ на підприємстві (зустрічна звірка з АЗС); обробка подорожніх листів по легкових автомобілях. Робота з договорами. (Бухгалтерія 1С версії 7.7, Бухгалтерія 1С УПП версії 8.1, 8.2)
З 02. 2009 по 08.2009 Бухгалтер.ПП (Оптово - роздрібна торгівля продуктами харчування).Посадові обов'язки: ведення первинної документації (послуги) (23 філії). Звірка з постачальниками. Відстеження термінів надходження податкових накладних та актів виконаних робіт. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Проведення взаємозаліків. Калькуляція транспортних послуг. Робота з договорами. (Акцент 7.0)

З 12. 2006 по 12.2008 Бухгалтер-матеріаліст. Фабрика меблів (виробництво м'яких меблів (дивани, крісла, ліжка, журнальні столики).Посадові обов'язки: Постановка обліку на складах підприємства. Контроль і ведення: первинної документації, видачі у виробництво матеріалів, переміщення між складами (3 склади і склад готової продукції) Складський облік. Проведення поточних інвентаризацій, складання необхідних документів за результатами ревізії. Облік залишків і руху матеріалів по складах. Перевірка щомісячних звітів комірників. Матеріальні звіти виробництва. У підпорядкуванні 2 людини. (Бухгалтерія 1С версії 7.7, 8.1)

З 04. 2004 по 12. 2006 Бухгалтер 1С.мережа магазинів з оптово-роздрібного продажу аксесуарів до мобільних телефонів.Посадові обов'язки: ведення первинної документації, складський облік. Каса, авансові звіти. (Бухгалтерія 1С версія 7.7)

Навички: ПК-просунутий користувач (Windows; Microsoft Office-впевнений користувач, Бухгалтерія 1С версія 7.7, Бухгалтерія 1С УПП версії 8.1, 8.2, клієнт-банк, ME-DOC, Бест Звіт, Ліга Закон.
Англійська В1 (Intermediate)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Бухгалтер
Дистанційно, Київ

Бухгалтер
Дистанційно

Бухгалтер
Дистанційно, Фастів

Бухгалтер, економіст, фінансист
Дистанційно, Харків , ще 2 міста

Главный бухгалтер
7000 грн, Дистанційно, Київ

Оператор ПК, 1С, помічник бухгалтера
Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: