Резюме від 27 квітня 2023 Файл

Маряна

Викладач вокалу

Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Браташ Мар'яна Романівна
Дата народження: 3 лютого 1995р.
Місто : Львів
Номер телефону : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: неодружена.
Адреса електронної пошти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта :
З 2010 по 2014 р. навчалась у Львівському державному музичному училищі ім. С. П. Людкевича, ступінь молодший спеціаліст, закінчила з відзнакою.
2014-2018рр.- здобула ступінь Бакалавра, а у 2020р. отримала ступінь Магістра у Львівській національній музичній академії імені М.В.Лисенка, закінчила з відзнакою за спеціальністю «Музичне мистецтво», а саме хорове диригування, з кваліфікацією викладач, хоровий диригент та артист хору. А також паралельно вивчала естрадний та академічний вокал.
Досвід роботи:
1) За період навчання в консерваторії працювала за сумісництвом у Заслуженій академічній капелі України "Трембіта", як артист хору, з 2015 по 2020р у м. Львові.
2) 2019-2020рр. - Викладач вокалу, Мистецький центр "FoRa", м. Львів.
3) З вересня 2020р – займаю посаду Концертмейстра, у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, м.Львів.
4) 2020-2021р – викладач вокалу у школі «Еколенд»
Особисті якості:
Чесність, відповідальність, цілеспрямованість, пунктуальність, легко ладнаю з дітьми, уважність,шукаю індивідуальний підхід до кожного, завжди в пошуках нових і цікавих ідей.
Додаткова інформація:
2021-2023 р активно гастролювала по Польщі та Німеччині в складі гурту «Ladies Trio»
А також приймала участь в багатьох проектах , гастролювала закордон з різними колективами на конкурси та концерти а саме: Галицький камерний хор « Євшан»: Словаччина, Польща ( фестиваль духовної музики), Литва, проект Россіні « Requiem»; проект Moriarti « Messa Adsum» - Львів; проект з Б. Сегіним та хором«Leopolis» ,участь у фестивалі «Ніч у Луцькому замку» як солістка , численні проекти з Collegium musicum, співала у гурті Ice cream ladies band, 2018 рік – участь в постановці опери Д. Бортнянського « Алкід» , у 2019 р. гастролювала як соліска до Швейцарії та Німеччини з Leopolis. Також є солісткою Львівського оркестру саундтреків Lumos orchestra.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: