Резюме від 19 червня 2023 PRO

Христина

Адміністратор ресторану

Вік:
22 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану

з 07.2022 по 04.2023 (9 місяців)
Ресторан-паб "The Pole", Винники (Готельно-ресторанний бізнес)

Завдяки досвіду роботи офіціантом та барменом, мені було набагато легше призвичаїтися на посаді адміністратора, оскільки весь процес роботи мені довелося взнати зсередини та пропрацювати його. На посаді адміністратора я отримала навички управління касовою зміною та її закриттям, безпосередньо оволоділа користуванням Servio, отримала досвід у складанні банкетів та урочистих подій.

Бармен

з 02.2022 по 07.2022 (5 місяців)
Ресторан-паб "The Pole", Винники (Готельно-ресторанний бізнес)

Протягом часу роботи на посаді бармена я добре ознайомилася з основними правилами приготування різних видів кави, коктейлів, класифікацією вин та міцного алкоголю. Завдяки цьому набралася досвіду та вважаю, що на достатньому рівні володію навичками барної справи, а також високою комунікацією з гостями. Окрім цього, отримані знання допомогли мені у подальшому досягти посади адміністратора та передавати досвід іншим працівникам.

Офіціант

з 03.2020 по 02.2022 (1 рік 11 місяців)
Ресторан-паб "The Pole", Винники (Готельно-ресторанний бізнес)

Завдяки посаді офіціанта я ознайомилася з азами сфери обслуговування та отримала великий досвід спілкування з гостями та вирішення будь-яких ситуацій.

Освіта

Національний університет "Львівська поілтехніка"

Журналістика, Львів
Незакінчена вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Завдяки освіті журналіста я отримала базові знання маркетології та реклами. Також журналістика допомогла мені у сфері комунікації, як з гостями, так і з командою.

Знання і навички

Зосередженість Пунктуальність Комунікабельність Стресостійкість Організація банкетів Побудова графіків для персоналу Касові операції Управлінські навички SERVIO Контроль запасів Ведення документації Лідерство Управління командою Контроль проведення інвентаризацій Приготування кавових напоїв Барна справа Робота в команді

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Працюючи у сфері обслуговування більше трьох років я отримала великий досвід у цій галузі, оскільки побувала на різних посадах та знаю усі кропіткі моменти. Тож можу сказати, що завдяки цьому зараз я повністю готова до посади адміністратора.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: