Резюме від 30 березня 2024

Анна

Менеджер по роботі з персоналом, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 02.2022 по 05.2023 (1 рік 3 місяці)
Техно Їжак, Київ (Роздрібна торгівля)

Ведення касової дисципліни, прийом товару, інвентаризація товару, підтримання порядку на робочому місці (торговій точці). Консультація клієнтів. Продаж товару та зацікавлення клієнтів на довгострокову співпрацю щоб отримувати послуги від нашої компанії. Стажування персоналу та швидке введення нових працівників до роботи.

Администратор

з 03.2020 по 09.2022 (2 роки 6 місяців)
Cafe Milen, Київ (Роздрібна торгівля)

Закупка розхідників, стажування та набір персоналу, Ведення обліку розходів. Вчасне забезпечення точки необхідними товарами, прийом товару, аудит товару, і ведення касової звітності. Дотримання порядку на робочому місці, обслуговування гостей.

Освіта

Середня

Знання і навички

Активний продаж Самомотивація Багатозадачність Прямий продаж Користувач 1С CRM Користувач Бітрікс24 Робота із запереченнями Організованість Онбординг персоналу

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Самовмотивована, хочу змінити сферу діяльності з сфери обслуговування до роботи з персоналом. Мала досвід в підборі та стажуванні персоналу, відповідальна та швидко вчусь та завжди відкрита для нових задач. Багатозадачна та стресостійка. Захоплююсь музикою, спортом, тату, пишу вірші, творчо підхожу до процесу роботи, завжди пропоную свої ідеї для реалізації. Люблю порядок на робочому місці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: