Резюме від 21 травня 2024 PRO

Анна

Технолог харчової промисловості, розробник спецій, 40 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог - розробник

з 09.2010 по 10.2017 (7 років 1 місяць)
Macros, Київ (Харчова промисловість)

Головний обов`язок - це розробка спецій для м`ясної промисловості. Створення рецептур, готової продукції, дегустація, створення специфікацій.

Освіта

НУХТ

Технологія виробництва продуктів оздоровчо-профілактичного призначення., Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

2005 – 2010 рр. - НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет технології оздоровчих продуктів, спеціальність - технологія виробництва продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.

Знання і навички

Дисциплінованість Інвентаризація Контроль залишків Знання правил зберігання продуктів Складання калькуляційних карт Розробка нових видів продукції Робота в команді Контроль якості продукції

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: