Резюме від 13 травня 2024 Файл

Тетяна

Технолог харчової промисловості

Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Лазоренко Тетяна
53 роки, Україна
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи
2023 р. по теперішній час - ФГ «Еко-Край» м. Лубни - інженер з якості та безпечності харчових продуктів,
інженер-технолог (переробка фруктів).
2008 – 2023 р. – ТОВ «Лубенський молочний завод» м. Лубни – інженер з якості та безпечності харчових
продуктів, інженер-технолог з виробництва молочних продуктів (кисломолочні продукти, сир кисломолочний,
масло, морозиво), інженер з промсанітарії.
2007 -2008 р. – ТОВ «Пирятинський сирзавод» м. Пирятин – технолог (сир твердий), майстер цеху.
2007 р. – ТОВ «Гадячсир» м. Гадяч - начальник цеху.
1997 – 2006 р. - ТОВ «Лубенський молочний завод» м. Лубни - інженер-технолог з виробництва молочних
продуктів (кисломолочні продукти, сир кисломолочний, масло, морозиво), інженер з промсанітарії, майстер
цеху.

Професійні навички:
- Відпрацювання та контроль ведення технологічних процесів та дотримання параметрів
виробництва продуктів.
- Ведення технологічної документації.
- Розробка технологічних інструкцій, рецептур, оформлення текстової частини на упаковці
- Розробка і постановка на виробництво нових видів продукції, відпрацювання технологічних
режимів
- Контроль норм витрат сировини та матеріалів
- Проведення контрольних виробіток продукції
- Встановлення норм витрат на сировину та матеріали
- Пуск в роботу нового технологічного обладнання
- Контроль виробництва щодо якості сировини, компонентів, готової продукції, дотримання
персоналом технології виробництва.
- Контроль санітарного стану підприємства. Контроль дотримання персоналом вимог санітарії та
гігієни.
- Розробка, впровадження і вдосконалення процесів системи управління якістю та
безпечністю
харчових продуктів (ISO 9001, ISO 22000). Розробка документації.
- Проведення внутрішніх аудитів.
- Аналіз скарг та рекламацій та причин виникнення невідповідності.
- Розробка та впровадження коригувальних дій для запобігання виникнення невідповідностей.
- Розробка, організація та контроль виконання заходів за результатами зовнішніх аудитів, державного
нагляду за впровадженням і додержанням стандартів з якості і безпечності продукції.
- Навчання персоналу у цехах.

Освіта:
1991 р. – 1997 р. - Воронезька Державна Технологічна Академія, м. Воронеж
Спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів, кваліфікація: інженер-технолог
1988 – 1991р. - Харківський технікум молочної промисловості, м. Харків
Спеціальність: «Технологія молока і молочних продуктів, кваліфікація: технік-технолог

Вміння та навички
● Робота з компʹютером (Windows, Excel, пошта)
● Мови: українська, російська - вільно.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: