Резюме від 2 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9720120

Помічниця по дому, хатня робітниця, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Брюховичі, Львів, Рудне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЛКА

Товарознавство та комерційна діяльність, Львів
Вища, з 2004 по 2007 (3 роки)

Знання і навички

Порядність Ввічливість Відповідальність Чесність Без шкідливих звичок Робота з людьми Працьовитість Самомотивація Уважність Комунікабельність Здатність до навчання

Додаткова інформація

Хочу запропонувати свої послуги людям,які з різних причин не можуть, чи ,навіть,не хочуть,чи ,банально,не люблять прибирати в будинку чи квартирі.Я прийду вам на допомогу.Займаюся прибиранням будинків більше 5років,це підробіток ,який мені подобається. Розуміюся в побутовій хімії,уважна до деталей ,бережно ставлюся до чужого майна.Окрім того,можу доглянути ваших діток,чи допомогти у приготуванні нескладних страв.
Про себе:
41рік,заміжня,маю двох дітей старшого віку.
Фізично активна,без шкідливих звичок,відповідальна ,доброзичлива.
Маю водійське посвідчення та стаж водіння.
Розглядаю локаціі :Львів,Брюховичі,Рудно,Зимна вода,Новояворівськ та інші.Оплата погодинна.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: