Резюме від 4 травня 2024

Владимр

Завхоз, управляющий, администратор, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме.

Завгосп, керуючий господарством, адмiнiстратор.

Колодій Володимир Миколайович
не одружений (розлучений)
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
українець
м. Київ, Оболонь, вул. Героїв Сталінграду, буд. 44
04.12.1965

Мета: Прагну працювати в компанії з високими стандартами трудової діяльності, застосовувати свій досвід в подальшій роботі, бути корисним компанії і внести свій вклад в розвиток бізнесу. Розгляну варіанти придбання нових знань та навичок у професії. Можлива робота в понадурочний час, відрядження.

Претендую на посаду: Завгосп, керуючий господарством,
адмiнiстратор.

Заробітна плата: від 15000 грн. (на руки).

Освіта:
•1982-1987: Омське вище танкове інженерне училище, спеціальність – інженер з експлуатації та ремонту колесної та гусеничної техніки.
•1998-2000: Військовий гуманітарний інститут Національної Академії Оборони України, спеціальність – соціальний психолог-педагог. Закінчив з відзнакою.

Робота:
* жовтень 2018 - теперiшнiй час: старший охорони обьекту.
* серпень 2011 - вересень 2018 : фахiвець з органiзацii особистоi та майновоi безпеки ПП "Комсервiс-Безпека".
* Квiтень 2011 - серпень 2011: заступник начальника вiддiлу охорони ТОВ "Iнтерспорт".
*Листопад 2004 - по кінець березня 2011р.: начальник служби безпеки (контролю і охорони) спортивних супермаркетів торгівельної мережі „Спортмастер” в Києві.
*Квітень 2003 – Листопад 2004: начальник охорони – завгосп. оптового торгівельного приватного підприємства «Купава» (офіційного дистрибьютора відомих іноземних торгових марок).
*Червень 2001 – Листопад 2002: старший офіцер відділу служби військ та режиму штабу навчальног центру "Десна".
*Липень 1982 – Листопад 2002: служба в Збройних Силах на інженерних, командних, виховних, адміністративних та штабних (управлінських) посадах. Майор запасу.

Додаткові дані:
*Досвід підбору, перевірки та розстановки кадрів , організації, контролю та управління пілеглим персоналом; досвід роботи з технікою, обладнанням, документацією, матеріальними цінностями; досвід забезпечення захисту майна, персоналу, повсякденної безпечної діяльності підприємства; досвід проведення занять з професійної підготовки, інструктажів з ОП, ТБ, ПБ, службових розслідувань, взаємодії з органами МВС, МНС, перевіряючими органами. Досвід організації і контролю прибирання і утримання приміщень та території в чистоті і порядку; організації контролю за станом та проведенння обслуговування і поточного ремонту приміщень, меблів, та офісної техніки і обладнання; досвід закупівлі, розподілу та контролю видачі і витрат госпінвентаря та матеріалів; контролю витрат електроенергії та води; Досвід планування, складання, контролю та оптимізації витрат бюджета господарства.
Досвiд обліку роботи автомобілів та водiiв, обслуговування та поточного ремонту машин, закупiвлi, облiку i використання та запчастин, пального i мастил, розрахункiв та оптимiзацii маршрутiв доставки товару.

Особисті якості:
* організаторські, лiдерськi та аналітичні здібності; нацiленнicть на результат, наполегливість, цілеспрямованість, рішучість, висока працездатність, дисциплінованість, порядність, надійність, пунктуальність, принциповість, відповідальність, охайнiсть, комунiкабельнiсть; здібність до швидкого навчання новому та навчати iнших.

Зовнішні дані:
* спортивна статура, презентабельний зовнішній вигляд, здоровий спосiб життя, моложавий, шкідливі звички відсутні.

Мови:
•Українська, російська, – вільне володіння.
•Англійська – базовий рівень.

Інші навички:
•ПК (на рівні користувача): Офіс (Word, Excel, Іnternet).
•Водійські права, категорії “В” та “С”.


Буду вдячний за будь-яку вiдповiдь.

З повагою, Володимир Колодій

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: