Резюме від 10 липня 2023 Файл

Ольга

Продавець-консультант, касир, офіціант

Вік:
18 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Павлюк Ольга Михайлівна
02.05.2006
М. Івано-Франківськ
М.т [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email- [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») АБО [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ПРО СЕБЕ – Я новачок в сфері торгівлі. Я командний гравець. Маю аналітичний склад розуму, проводжу ефективний аналіз досягнень, приділяю увагу деталям. Маю намір набути різнобічного досвіду роботи ( в тому числі і віддаленно ) Готова приділяти увагу рооботі від 6 до 11 годин.
Сімейне положення – Неодружена, дітей не маю
Освіта – Фаховий коледж ім. Короля Данила Галицького. Студентка 2-го курсу факультету правознвства. Початок навчання 2022. Увійшла в 100 кращих студентів УКД
Особисті якості – Комунікабельна, цілеспрямована, стресостійка, легко навчаюсь, креативна, помірно амбітна, в роботі націлена на результат. Найближча ціль – наближення до фінансової незалежності.
Додаткова інформація – з 6 до 15 років займалась ММА, з 11 до 16 займалась волейболом. Неодноразова чемпіонка Світу та України з ММА.
Маю статус внутрішньо переміщеної особи.
НЕ МАЮ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: