Резюме від 27 липня 2023 PRO

Марія

Головний бухгалтер, фінансовий директор

Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий директор

з 11.2021 по 12.2022 (1 рік 1 місяць)
ФрешМарт, Київ (Роздрібна торгівля)

Впровадження бухгалтерського, управлінського обліку. Ведення ПДВ та загальної системи оподаткування, інші системи оподаткування. Внутрішній аудит компанії. Розробка та впровадження бізнес-процесів. Робота з командою програмістів щодо впровадження автоматизації та розробки тех.завдань для процесів автоматизації. Повноцінне ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку. Складання фінансової звітності. Аналіз діяльності підприємства. Розробка оптимізаціії податкового навантаження.

Головний бухгалтер з функціями фінансового директора

з 02.2017 по 11.2021 (4 роки 9 місяців)
ТОВ "Павлоградский центральний ринок", Павлоград (Готельно-ресторанний бізнес)

Повноцінне ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку з кількома напрямками (ринкова діяльність, оренда приміщень, готельний бізнес, громадське харчування, паркування). Систематизація бізнес-процесів. Автоматизація всіх видів обліку. Впровадження процесів управлінського обліку та звітності, бюджетування та планування. Податкове планування. Складання фінансової звітності засновникам. Аналітичний аналіз та звітування перед керівництвом компанії. Аналіз діяльності підприємства.

Головний бухгалтер, фінансовий директор

з 01.2015 по 11.2016 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "Антарес Оіл Груп", Дніпро (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Відновлення бухгалтерського та податкового обліку за попередній період (більше 3-х років). Повне ведення бухгалтерського та податкового обліку, ЗЕД, складання та здавання звітності підприємства на загальній системі оподаткування. Робота з ДФС. Впровадження управлінського обліку (розробка системи управлінського обліку для даного підприємства, автоматизація управлінського обліку, розробка тех. завдання для програмування, впровадження форм обліку та звітності для надання звітності засновникам підприємства). Ведення управлінського обліку.
Повне ведення бухгалтерського та податкового обліку, складання та здавання звітності підприємства на загальній системі оподаткування. Робота з ДФС. Розробка форм та методик управлінського обліку, постановка тех.задань програмісту щодо впровадження управлінського обліку. Ведення управлінського обліку.

Заступник директора по фінансовим та економічним питанням

з 05.2010 по 01.2015 (4 роки 8 місяців)
ТОВ "Столичне", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності підприємства.Контроль за веденням бухгалтерського та податкового обліку. Аналіз фінансово-економічного стану підприємства, управління рухом фінансових потоків підприємства. Ведення управлінського обліку.Бюджетування. Проходження перевірок ДПІ.

Начальник фінансово-економічного відділу, головний економіст

з 04.2008 по 02.2010 (1 рік 10 місяців)
Концерн ЛИС, Павлоград (Машинобудування)

Організація бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності підприємства.Контроль за веденням бухгалтерського та податкового обліку. Аналіз фінансово-економічного стану підприємства, управління рухом фінансових потоків підприємства. Ведення управлінського обліку. Проходження перевірок ДПІ. Бюджетування, організація та контроль за складанням консолідованої фінансової звітності підприємства (корпоративний облік), проведення фінансово-господарського аналізу діяльності по регіональних підрозділах; впровадження управлінського обліку підприємства з використанням нових комп'ютерних облікових програм, організація роботи з банками (кредитування, облігації тощо); лізинговими компаніями, проведення переддоговірних робіт, керівництво відділом для виконання поставлених завдань керівництвом.

Заступник фінансового директора

з 08.2007 по 04.2008 (8 місяців)
"Медиа-ходинг", Дніпро (Маркетинг, реклама, PR)

Організація та контроль складання управлінської звітності; консолідована звітність щодо Холдингу, бюджетування підприємств Холдингу, постановка завдань для розробки нових додатків та змін програмного продукту.

Начальник бюро економічної служби, економіст, старший бухгалтер реалізації, бухг

з 12.1999 по 08.2007 (7 років 8 місяців)
Корпорація "Фанні", Павлоград (Харчова промисловість)

Організація та постановка завдань працівникам відділу з метою складання Бюджету підприємства, у розрізі за підрозділами та за видами діяльності (виробництво, реалізація, послуги маркетингу, транспортні послуги, послуги зі зберігання тощо), постановка завдань та впровадження нової версії програми «Акцент », залучення та ведення обліку за капітальними інвестиціями, складання калькуляції (за методом прямих і непрямих витрат), з метою формування цін та отримання можливостей економії собівартості, ведення робіт з економії трудовитрат (розробка норм виробітку, розрахунок тарифних ставок та посадових окладів, визначення фонду) зарплати з бригад з КТУ, складання штатного розкладу), облік на будь-якій ділянці бухгалтерії.

Освіта

Кіровоградський інститут комерції

Економічний, облік та аудит, Кропивницький
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Знання і навички

Організованість Неконфліктність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: