Резюме від 24 серпня 2023 PRO

Людмила

Діловод, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу документального забезпечення, звернень громадян та доступу до

з 02.2022 по 06.2023 (1 рік 4 місяці)
ДП "Український національний центр розбудови миру", Київ (Державні організації)

Організація та забезпечення діловодства на підприємстві.
Організація та контроль за всіма відділами підприємства роботи з документами ДСК (для службового користування).
Організація роботи та введення в дію електронних систем ведення документообігу на підприємстві за допомогою системи АСКОД СЕВ ОВВ.
Опрацювання електронних скриньок підприємства, контроль за наданням відповідей.
Розгляд кореспонденції, організація роботи по виконанню доручень поданих вищими органами влади або відповідними посадовими особами.
Обробка вхідної, вихідної документації, звернень громадян, запитів на доступ до публічної інформації, документів які містять інформацію для службового користування за допомогою системи ДСК.
Здійснення організації та розподілу роботи між підлеглими в межах відділу та координації роботи підприємства, в межах наданої компетенції, відносно документообігу.
Надання директору підприємства зведених звітів щодо даних про виконання працівниками підприємства документів, що підлягають його індивідуальному контролю.
Узагальнення даних про кількість документів підприємства, їх проходження, тенденції, в необхідних випадках здійснення заходів та внесення пропозицій Директору Підприємства по впорядкуванню системи документації та оптимізації документопотоків.
Розроблення Інструкції з діловодства підприємства, інструкції по звернень громадян, інструкції документів що містять службову інформацію, посадових інструкцій працівників відділу .
Контроль за дотриманням відділами підприємства вимог згідно до Постанови 55.
Надання консультацій працівникам відділів підприємства з питань ведення діловодства на підприємстві

Начальник відділу

з 05.2003 по 01.2022 (18 років 8 місяців)
КП "Київреклама", Київ (Державні організації)

Планування роботи відділу та підготовка звітів про виконання планів, розроблення положень, комплексних заходів, пропозицій, інших аналітичних матеріалів за результатами роботи Відділу;
Подання Директору Підприємства зведених даних про виконання працівниками Підприємства документів, що підлягають його індивідуальному контролю;
Узагальнення даних про кількість документів Підприємства, їх проходження, тенденції, в необхідних випадках здійснення заходів та внесення пропозицій директору підприємства по впорядкуванню системи документації та оптимізації документопотоків;
Контроль за дотриманням відділами Підприємства вимог Інструкції з діловодства;
Розгляд кореспонденції, адресованої Підприємству, організація роботи по виконанню доручень поданих вищими органами влади або відповідними посадовими особами;
Здійснення координації роботи спеціалістів щодо своєчасної обробки одержаної кореспонденції.

Освіта

Технологічний університет «Поділля»

Облік та аудит, Хмельницький
Вища, з 1995 по 2001 (6 років)

Знання і навички

АСКОД АСКОД СЕВ ООВ КонторА Call-центр Робота з документами ДСК Робота з великим обсягом інформації Уміння користуватись оргтехнікою Уміння аналізувати Здатність до навчання Робота в команді Організованість Пунктуальність Стресостійкість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: