Резюме від 15 лютого 2024

Борис

Юрист, помічник адвоката, нотаріуса (продаж юр. послуг), 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Дистанційно, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Чернівецький національний університет ім.Юрія Федьковича

Юридичний факультет,міжнародне право
Вища, з 2018 по 2023 (5 років)

Гімназія №7

Чернівці
Середня, з 2007 по 2018 (11 років)

Спеціалізовний навчальний заклад з поглибленим вивченням іноземних мов

Знання і навички

Комунікабельний Відповідальний Вміння працювати у команді Знання іноземних мов Бажання розвиватися у сфері права Уважний Постійний саморозвиток Знання законів та процедур Уміння висловлюватись письмово Уміння шукати та аналізувати Навички у сфері технологій Організованість Тайм-менеджмент

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — просунутий
  • Німецька — середній
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Я захоплююсь індустрією юриспруденції і маю міцну мотивацію стати юристом,прагну внести свій внесок у справедливість, права та захист прав людей.
Шукаю компанію з хорошою репутацією,щоб був командний підхід, висока етика роботи та відданість довірі клієнтів створювала б ідеальну атмосферу для розвитку та успіху.

Моя освіта з фокусом на міжнародному законодавстві дали мені міцну теоретичну основу, яка потрібна для успішної практики в цій галузі. Я здобув вищу юридичну освіту, де отримав глибокі знання про різні аспекти права, включаючи цивільне, кримінальне та адміністративне право. Маю практику в різних органах виконавчої та судової влади,яка дала мені практичний досвід у роботі з клієнтами, підготовці юридичних документів та веденні судових справ.
Однак, більше ніж мої знання,це моє прагнення бути впливовим агентом змін і сприяти розвитку правосуддя. Я вірю в справедливість і рівність перед законом, і моя мета полягає в захисті прав і інтересів людей, які потребують допомоги.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: