Любовь
Технолог харчової промисловості
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9831729
Досвід роботи
Шоколадник 4го розряду
з 03.2017 по нині
(7 років 2 місяці)
ТОВ "Рошен Ексклюзив"/ ТОВ "Кондитер Ексклюзив", Київ (Харчова промисловість)
- Контролюю дотримання технологічних параметрів виробничого процесу на всіх етапах виробництва, правильної експлуатації технологічного обладнання(оперативне виявлення і корекція відхилень, запобігання випуску невідповідної продукції, дотримання стандартів виготовлення шоколадних виробів установленого асортименту, виробничої рецептури) в межах своєї функціональної компетентності.
- Випробовувала та впроваджувала нові види продукції у виробництво та виконання інших посадових завдань поставлених технологом в межах своєї функціональної компетентності.
- Забезпечую виконання в зазначені строки поставлених завдань з обсягу виробництва установленого асортименту готової продукції.
- Керувала роботою виробничої зміни/бригади,проводила розрахунок та контроль дотримання виготовлення начинок, шоколадних виробів робочої рецептури, проводила навчання персоналу.
Працюю на технологічному обладнанні STEPHAN UM/SK 60E, темперувальній машині SELMI модель ТОР, SIAT s8-S, Депозиторі шоколаду SELMI моделі TUTTUNO
Пекар
з 09.2016 по 03.2017
(6 місяців)
ТОВ "Novus Україна", Київ (Харчова промисловість)
- Займалася приготуванням хлібобулочної продукції, слоїстих виробів, вводом у роботу нового затвердженого асортименту.
- Здійснювала контроль додержання технологічних процесів, оперативне реагування, виявлення та ліквідації причин їх порушення (виявлення, оцінка та локалізація можливих ризиків під час ходу виготовлення продукту ).
- Відповідала за дотримання санітарно-гігієнічних норм, санітарним станом приміщення, обладнання.
Майстер-пекар
з 09.2015 по 10.2016
(1 рік 1 місяць)
ТОВ "Київські пиріжки", Київ (Харчова промисловість)
- Контролювала технологічний процес та займалася приготуванням слоїстих виробів, хлібобулочної продукції на всіх етапах приготування продукції.
- Випробовувала та впровадження у виробництво нових видів продукції (слоїстих виробів).
Змінний технолог, майстер
з 08.2010 по 09.2015
(5 років 1 місяць)
ТОВ " Кардинал ", Блиставиця (Харчова промисловість)
- Проводила перевірку відповідності продукції/процесу виробничих умов та відповідала за дотриманням технологічних режимів на всіх етапах виробничого циклу виготовлення, виконанням санітарно-гігієнічних норм, вимог інструкцій і методик по технічному контролю.
- Займалася внесенням даних виробничих процесів, складанням та коректуванням технологічних карт, інструкцій по застосуванню готових виробів.
- Працювала з уповноваженими органами та лабораторією.
- Контролювала графіки та табелі звіту робочого часу працівників.
Освіта
Національний університет харчових технологій
Технологія зберігання,консервування та переробки молока, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — початковий
Схожі кандидати
Технолог харчової промисловості, розробник спецій
40000 грн, Київ
Технолог харчової промисловості, начальник виробництва, завідувач лабораторії
Київ
Технолог харчової промисловості, директор виробництва, керівник
Київ
Инженер-технолог пищевой промышленности
40000 грн, Київ, Чернігів