Резюме від 15 квітня 2024 Файл

Ірина

Технолог ресторану, бухгалтер-обліковець

Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Долиновська Ірина
Технолог, калькулятор ресторану, від 20000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік: 48 років
Місто: Київ

Контактна інформація
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи
Технолог
з 12.2018 по 02.2022 (3 роки 2 місяці)
Готель Ривьера, м.Київ, Ресторан КАМА (готельно-ресторанний бізнес)
Технолог
з 03.2017 по 07.2018 (1 рік 4 місяці)
"Охота на овець", "Любчик", Сім’я ресторанів Дмитра Борисова, Київ (ресторанний бізнес)
Технолог
з 07.2014 по 04.2016 (1 рік 9 місяців)
Ресторан "Собака з’їла голуба", Київ (ресторанний бізнес)
Технолог-бухгалтер ресторана
з 07.2012 по 09.2014 (2 роки 2 місяці)
Готельно-ресторанний комплекс"Червона Рута", ПАТ УКРНАФТОГАЗ, ресторан PLATIUM, Конча Заспа, Київ (готельно-ресторанний бізнес)
Ведення первинної документації, опрацювання та складання меню, технологічні та калькуляційні карти, взаємодія з контролюючими інстанціями, ведення інвентаризації кухні та бару, контроль залишків та замовлення продуктів зі складів. Економічна аналітика рентабельності ресторану.
Товаровед-технолог
з 07.2010 по 07.2012 (2 роки)
Мережа ресторанів "Маллина-проджект" Київ (ресторанний бізнес)
Ведення прибутково-видаткової документації в програмі STORE HOUSE-4,R-keeper. Ведення та аналіз інвентаризації, підготовка товарних звітів, розробка технології приготування нового меню, складання технологічних та калькуляційних карт. Аналіз цінової політики постачальників, ринку цін. Формування накладних, актів реалізації, аналіз переміщення та списання товару, собівартості та рентабельності блюд. Контроль кухні, бару ресторану.
Технолог-бухгалтер-калькулятор
з 03.2007 по 05.2010 (3 роки 2 місяці)
Мережа ресторанів "Козирна карта"(Караван, Пельменниця, ОК бар, Піна, Нірвана, Чайна Вайт, Чорне поросятко), Київ (ресторанний бізнес)
Оновлення меню, опрацювання блюд, складання технологічних та калькуляційних карт, робота з контролюючими інстанціями, ведення інвентаризації кухні та бару, контроль залишків, собівартості та рентабельності блюд. Складський облік у програмі 1-С 7,7.
Технолог виробництва супермаркету
з 05.2005 по 03.2007 (1 рік 10 місяців)
Супермаркет "Симпатик" (оптово-роздрібна торгівля)
Складання меню з урахуванням попиту ринку, сезонності, удосконалення технології продукції, яка виготовляється, складання технологічних та калькуляційних карт, аналіз переобліків, контроль рентабельності та якості продукції, підготовка документів та відбір проб для аналізів контролюючих органів.
Технолог пекарні
з 09.1996 по 01.1999 (2 роки 4 місяці)
ТОВ "Лані" (сфера обслуговування і торгівлі)
Розробка і впровадження нових видів хлібобулочних виробів, удосконалення старих рецептур. Відбір проб для СЕС. Контроль якості випічки.

Освіта
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)
Український національний університет харчових технологій, Київ
Технологія хлібобулочних виробів, макаронів та харчоконцентратів,

Додаткові навички
Навички роботи з комп’ютером:
Впевнений користувач. Знання програм 1-С7,1-С8,R-KEEPER, STORE HOUSE- 4, WORD, EXCEL,D2-sistem,TRIO

Знання мов
• Українська — вільно
• Англійська — середній
• Польська — просунутий

Додаткова інформація
Маю аналітичний склад розуму, порядна, пунктуальна, відповідальна, комунікабельна.
Бажаний рівень заробітної плати від18000 грн (відповідно до об’єму роботи та професійного досвіду).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: