Резюме від 21 липня 2023 PRO

Богдан

Водій кат. С1, С

Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій кат С1

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Romus Поліграф, Львів (Транспорт, логістика)

Перевезення вантажів на авто кат. С1.
Доставка та видача господарських товарів замовникам, згідно ТТН, отримання готівки від готівкових клієнтів. Самостійне завантаження авто, підготовлені складом палети іноді "розсип". Утримання авто в належному технічному стані.

Менеджер з продажу

з 05.2012 по 02.2021 (8 років 9 місяців)
Галицький Локсмайстер / SPV Company, Львів (Роздрібна торгівля)

Продаж замкової продукції високого класу зламостійкості та супутніх товарів вищої цінової категорії, включаючи готельні замкові системи. Побудова та складання замкових механічних та гібридних майстер систем розмежування доступу. Продаж електронних систем контролю доступу. Виготовлення нарізка механічних та автомобільних ключів
Робота з роздрібними покупцями, дрібно-гуртовими та корпоративними клієнтами. Пошук нових корпоративних замовників.

Освіта

НУ Львівська політехніка

Компютерні Системи ІКТА, Львів
Незакінчена вища, з 2002 по 2005 (3 роки)

СШ #19

Львів
Середня, з 1992 по 2002 (10 років)

Знання і навички

Водійські права кат. C Водійські права кат. B Водійські права кат. C1 Здатність до навчання Комунікабельність Чітке виконання обрвязків

Додаткова інформація

Після довготривалої офісної роботи, зрозумів що набридло. Звільнився і Працюю сам на себе, інсталятором дверних замків і систем, але в данний період часу цим достатньо не заробиш. Ще з дитинства, відтоді як мій дядько взяв мене у відрядження на "КАМАЗІ" була в мене така собі мрія, стати водієм вантажівки, здаєтся прийшла пора. Права кат. С1, С я вже зробив, СЕ зроблю вже мабуть після війни і нашої перемоги. Зараз, вже кілька місяців працюю в одній в принципі досить пристойній та порядній компанії, але чомусь не можу знайти тут собі місця, ввесь час на підміні , а хочется закріплене за мною можливо ще напарником постійне авто.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: