Резюме від 12 грудня 2023

Анатолій

Шеф-кухар, зав. производством, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар/зав. производством

з 03.2017 по 04.2021 (4 роки 1 місяць)
ГрузинськаТаверна «Лук Латук» (Харчова промисловість)

Шеф/бренд шеф

з 05.2016 по 03.2017 (10 місяців)
Козинна карта «Козачок», Київ (Харчова промисловість)

Створення меню, контроль якості , навчання кухарів , проведення співбесід, проведення інвентаризацій , створення стандартів кухні, перемови з постачальниками харчів .

Шеф/бренд шеф

з 12.2009 по 12.2015 (6 років)
Mafia, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 11.2008 по 12.2009 (1 рік 1 місяць)
Mafia, мережа ресторанів, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 04.2006 по 07.2009 (3 роки 3 місяці)
Мережа ресторанів Якітория, Харків (Харчова промисловість)

Освіта

Харківський кооперативний технікум

Кухар/ кондитер, Харків
Середня спеціальна, з 2021 по 2023 (2 роки)

ХДУХТ

Технологічний факультет, Харків
Вища, з 2004 по 2010 (6 років)

Знання і навички

Стресостійкість Приготування гарячих страв Європейська кухня Приготування холодних страв Українська кухня Готування на мангалі Готування піци Готування суші Італійська кухня Готування фаст-фуду Готування шаурми Розробка меню Складання технологічних карт Випікання Здатність до навчання Комунікабельність Відповідальність

Знання мов

Українська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: