Резюме від 8 серпня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9849532

Адміністратор, офісний працівник, 21 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор комп'ютерного набору(Бухгалтер по заробітній платі)

з 05.2021 по 06.2023 (2 роки 1 місяць)
Департамент патрульної поліції, Київ (Державні організації)

Впевнений користувач MS Office (Exсel, Word, Outlook, Access), робота з інтернетом (Opera, Google chrome, Safari), електронною поштою та Google таблицями. Текстові та графічні редактори (Word, PowerPoint, Access, Paint, Excel).Знання програм «МІА», «Парус», «ІПНП», «ЄДРСР», «OSINT».Опрацювання адвокатських запитів, звернень, запитів на публічну інформацію, вхідної та вихідної документації. Робота з законодавчою базою. Оформлення та збереження робочої документації.

Адміністратор-помічник керівника

з 12.2019 по 09.2020 (9 місяців)
Figaro Catering, Київ (Харчова промисловість)

Робота з документацією, робота в 1С, координація виробництва, складання табелів,забезпечення життєдіяльності офісу,виконання доручень керівника.

Рецепціоніст

з 11.2016 по 01.2018 (1 рік 2 місяці)
ДП Мадагаскар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

*Обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов; *контроль за збереженням матеріальних цінностей; *консультація відвідувачів з питань, що стосуються послуг, які надаються; *вживаня заходів щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій; *забезпечення чистоти та порядку у приміщенні; *контроль дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії та гігієни; *іформування керівництва про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів та заходах для їх ліквідації; *забезпечення виконання працівниками вказівок керівництва; *робота з касовим апаратом;
*робота з дітьми.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Харчові технології та інженерія, Київ
Вища, з 2014 по 2020 (6 років)

Знання і навички

Розрахунок відпусток Розрахунок лікарняних Знання законодавства України Parus Mia Google Docs MS Word MS Excel Стресостійкість MS Office Організованість Привітність Комунікабельність Грамотна усна та письмова мова Ведення документації Здатність до навчання Уміння користуватись оргтехнікою MS Outlook Знання офісних програм

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальність,комунікабельність,швидко навчаюсь новому,стресостійкість.

Для звʼязку в телеграмі @Valerivnaa

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: