Резюме від 19 липня 2023 Файл

Соломія

Фінансовий аналітик, економіст, контролер

Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
вул. Наукова, 43, кв. 54, тел. дом. м. Львів тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
79060 e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Фактичне місце проживання :
вул. Росиста 3а (ос.)
79070
Соломія Степанівна Кутко

Мета: Отримання роботи безпосередньо пов’язаної з моєю спеціальністю або з наявними моїми практичними навиками.
Особисті дані: українка; 1980 року народження; одружена, маю двох дітей.
Освіта:
1997-2002 рр. – Економічний факультет ЛНУ ім. І.Франка, спеціальність “Економічна кібернетика”, кваліфікація економіст-математик (перемога у конкурсі дипломних робіт);
1995-1997 рр. – Львівський ліцей менеджменту (спеціальність “Оператор ПК”, “Бухгалтер МП”).
1986-1995 рр. – Львівська середня школа ім. В.Симоненка №85;
Досвід:
квітень 2018 року – теперішній час – головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 Управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області. Обов’язки: перевірка цільового використання коштів Пенсійного фонду України, перевірка правильності нарахування по листках непрацездатності, проведення позапланових заходів державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, робота в системі електронного документообігу.
серпень 2017 року – березень 2018 року – менеджер відділу контролю та звітності Фінансово-господарського департаменту апарату Виконавчого комітету Політичної партії ”Об’єднання ”Самопоміч”. Обов’язки: контроль за бюджетом та витратами підконтрольних підрозділів (осередків), перевірка та контроль договорів з контрагентами, складання звітності використанню коштів.
квітень-липень 2017 року – головний спеціаліст відділу з питань призначення та перерахунку пенсій в Залізничному районі. Обов’язки: обробка та внесення в базу заяв про призначення і перерахунок пенсій згідно законодавства України.
лютий 2014 року – березень 2017 року– головний спеціаліст відділу контрольно - перевірочної роботи управління Пенсійного фонду України в Залізничному районі м. Львова. Обов’язки: перевірка банківських установ та поштових відділень за своєчасністю зарахувань сум пенсій на поточні рахунки їх одержувачів, перевірка юридичних та фізичних осіб щодо правильності нарахування та сплати страхових внесків (єдиного внеску), аналіз та контроль за сплатою страхових внесків, застосування фінансових санкцій до порушника
квітень 2009 року – січень 2014 року – головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж управління Пенсійного фонду України в Залізничному районі м. Львова. Обов’язки: аналіз правильності нарахування і сплати єдиного внеску до органів Пенсійного фонду; приймання і обробка звіту про суми нарахованого єдиного внеску; надання інформації громадянам про їхні дані в системі персоніфікованого обліку; проведення робіт щодо нормального функціонування системи комп’ютерної мережі відділу; складання акту щодо несвоєчасного подання звіту; застосування фінансових санкцій до порушника; складання протоколу на притягнення до адміністративної відповідальності; надання відповідей на листи, запити; ведення обліку документів з подальшою передачею їх в архів
березень 2009 року – березень 2003 року – провідний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку та інформаційних систем УПФУ в Залізничному районі
м. Львова..
серпень 2002 року – березень 2003 року – спеціаліст 1-ої категорії УПФУ в Залізничному районі м. Львова.
квітень-червень 2002 року – викладач інформатики ВПУ № 57.
лютий-травень 2002 року - університетська практика у Львівському науково-дослідному радіотехнічному інституті у планово-економічному відділі.

Особисті навики:
Нахил до математики, аналітики та аналізу інформації;
Знання принципів нарахування заробітної плати, допомоги по тимчасовій втраті працездатності, нарахування і сплати єдиного внеску.
Знання офісних пакетів Word, Excel; Internet, документознавства.
Вільне знання російської, володіння англійською.

Особистісні характеристики:
Здатність працювати в команді;
Готовність і здатність вчитися, швидко пристосуватися;
Впорядкованість та ефективність;
Комунікабельність, надійність, мотивація.

Хобі та інтереси: подорожі; музика, кіно
Додаткова інформація: водійське посвідчення категорії В.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: