Резюме від 23 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9856212

Су-шеф, 19 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 07.2019 по 08.2020 (1 рік 1 місяць)
Бар Буфет Микола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

управління персоналом (поварами), прийняття та перевірка закупівлі, оформлення списання в 1С, перевірка якості продукції та правильного приготування за ними, модернізація техкарт, допомога в приготуванні страв, оформлення бюджету на кухонне начиння, оформлення замовлення на доставку.

Повар универсал

з 05.2016 по 05.2019 (3 роки)
Grand Pizza, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: приготування холодних та гарячих страв згідно з тех-картами, заготівля плуфобрикатів, замовлення продуктів, облік та ротація продуктів.

Досягнення : став старшим-кухарем, навчав помічників кухаря, модернізація замовлення продуктів за допомогою електронного списку, складені мною списку заготовок та напівфабрикатів.

Знання і навички

Пунктуальність Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Європейська кухня Готування на мангалі Українська кухня Готування фаст-фуду Готування суші Готування піци Готування шаурми Пакування готової продукції Розробка меню Комунікабельність Складання технологічних карт

Схожі кандидати

Пиццайоло, сушеф, универсал
Кривий Ріг, Дистанційно

Повар
Кривий Ріг

Шеф-кухар
Кривий Ріг, Дніпро , ще 8 міст

Повар
Кривий Ріг

Помічник на кухню, заготівельник
9000 грн, Кривий Ріг

Кухар, кондитер, помічник кухаря, офіціант
10500 грн, Кривий Ріг

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: