Резюме від 28 березня 2024 Файл

Дмитро

Режисер відеомонтажу, сценарист, керівник

Вік:
32 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Вовк Дмитро Євгенович.
Актор, мім, режисер-хореограф, монтажер, викладач, волонтер, 31 років
Telegram, WhatsApp: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Instagram: dmytro__creator
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCj5jJD83JfXngnUGFYCVIkg?view_as=subscriber
https://www.tiktok.com/@dmytro_vovk
facebook:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи, освіта:
Закінчив навчання у Харківському Національному Університеті Мистецтв ім. Котляревського акторсько-режисерський курс кафедри театру анімації.
Мім та керівник у творчому об'єднанні "Im sorry" (актор-мім, керівник, монтажер), вистави у жанрі пантоміми (2011-2013). 10 років в танцювальному театрі-студії.
Працював у декількох школах акторської майстерності як викладач зі своєю авторською програмою “акторська майстерність через фізичне вираження, психофізика”, вмію працювати з людьми та керувати колективом, знаходити спільну мову та доносити чітку думку.
Вмію налаштувати команду на спільну задачу(і), креативний підхід, вправи як для тімбілдінгу (навіть онлайн), пишу сценарії дій та розподіляю ролі, на зв`язку з усіма щоб кожен розумів що робити, без «моя хата скраю».

Портфоліо режисерське та монтажне:
https://youtu.be/wUho8JCNgLc короткометражна робота «Choice», позиції: сценарист, режисер-постановник, монтажер.
https://youtu.be/NFcOMfLsSxM - з цією художньо-документальною роботою ми представляли наші події в Україні на фестивалі у Гонг Конгу 23 лютого 2024р, позиції: автор ідеї-сценарист, режисер, монтажер разом з оператором.
https://youtu.be/mzMkHbAixp8 монтажна робота «Shut up!» крик душі-перша реакція на пропаганду росії під час війни, позиції: ідея, сценарист, монтажер.
https://youtu.be/U8oKbwwr6Ec монтажна робота «Батьки не повинні ховати своїх дітей», позиції: ідея, сценарист, монтажер.
https://youtu.be/7R2pQU8xNHc — ідейна робота яка відгукується під час війни, що можу створити через монтаж.
https://youtu.be/55NLqi9_X3w презентація колективу вогню, позиції: артист, монтажер.
https://youtu.be/wDXEOlCBqtA презентація циркових артистів для шоу, позиції: артист, монтажер.
https://youtu.be/X3S32Yb-egQ промо відео моїх воркшопів з акторської майстерності, позиції: викладач, монтажер.

Дещо з моїх креативів або ідейних, соціальних проектів:
Приклади сучасних гуморесок з мого портфоліо:)
https://www.tiktok.com/@dmytro_vovk/video/7213384893135473926
https://www.tiktok.com/@dmytro_vovk/video/7195568170311224581
https://www.tiktok.com/@dmytro_vovk/video/7238228370297900293

Авторська програма “Монтаж через режисуру. Психологія кадру. Від ідеї на серветці до фінального монтажу”, викладаю та розвиваюсь сам у цьому напрямку, гармонійно поєдную відео, вираження самого кадру, музику та думку.
Всі мої режисерсько-монтажні проекти створені з бюджетом - 0, за ідею всіх учасників.

Волонтерство:
Проводив та проводжу арт-етарпію через сценічні та тетральне мистецтво та методики: у Кракові (Польща) з акторської майстерності та арт-терапії для українців зі збором коштів для фонду “Сергія Притули” та «Культурний шок» (Харків), за підтримки та запрошення театру “Scena Supernova” (Krakow).
Викладав(ю) арт-терапію через сценічні театральні методики у співпраці з “Український католицький унівреситет” (Львів), “Спільна справа Полтавщини”, “Обласний харківський методичний центр культури", “Махараджа” (Харків), «Cхідний український центр реабілітації» разом з професійними психологами.

Посада театрального викладача, режисера (2020-2021).
Постанови вистав та короткометражних фільмів із дітьми, у жанрі театру тіней англійською мовою “Cinderella”, та живому плані “Sleeping beauty”, заняття з акторської майстерності, методичка для розвитку голосу, диханню, розкріпаченню, розвитку через інші акторськи вправи у дітей та дорослих.
Організація від ідеї та сценарія до виконання режисерського завдання та монтажу над короткометражною виставою-фільмом “Choice” у пластичному жанрі.
Маю досвід в організації вистав, короткометражного кіно, викладацького процесу для різного віку та досвіду. Та досвід в проектних роботах, комунікаціях з театрами, акторами, режисерами та організаціями для реалізації креативних, творчих процесів, ідей, фестивалей — як “Феєрія Дніпра”, праця на волонтерських умовах та поширення театральних знань в українському пласті (Харківська область), благодійних майстер-класів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: