• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/991190/

Головний технолог, завідувач виробництва, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-технолог

з 09.2013 по нині (11 років)
Харчова промисловість

Організація і контроль виробничо-технологічного процесу.
Розробка рецептур, технологічних інструкцій, відпрацювання параметрів та впровадження нових видів готової продукції.
Поліпшення якості наявних виробів.
Зниження виробничих витрат і собівартості продукції.
Відстежування нових тенденцій конкурентів.
Підбір, тестування та освоєння нової сировини на виробництві.
Розрахунок складів та поживної цінності готової продукції для маркування.
Аналізування витрат сировини та допоміжних матеріалів.
Проведення внутрішніх аудитів згідно вимог ISO 22000.

Головний технолог

з 05.2012 по 06.2013 (1 рік 1 місяць)
ДП "Крупозавод Озерянка", Житомир (Виробництво круп)

Визначення якості, оцінювання результатів дослідження готової продукції та сировини. Розрахунок нутрішн. Розробка нових технологічних схем для покращення якості, зменшення втрат при виробництві гречаної та рисової круп.

Головний технолог

з 12.2009 по 04.2011 (1 рік 4 місяці)
ТОВ НВФ "Віконт", Житомир (Харчова промисловість)

Розробка, відпрацювання та впровадження нових видів готової продукції.
Розробка карт контролю, перевірка дотримання робочих завантажень та технологічних процесів.
Контроль за якістю та планування виготовлення готової продукції.

Інженер-технолог, начальник кондитерського цеху

з 08.2002 по 12.2009 (7 років 4 місяці)
ВАТ "Житомирхліб", Житомир (Виробництво хлібобулочних, бараночних та кондитерських виробів)

Контроль та планування виготовлення готової продукції.
Виготовлення продукції відповідно до рецептур та технологічних інструкцій.
Облік сировини та допоміжних матеріалів.
Перевірка дотримання робочих завантажень та технологічних процесів.
Розробка, відпрацювання та впровадження нових видів готової продукції.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, Киев
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Центр підготовки персоналу "ПРИРОСТ-Академія". "Системи управління якістю та внутрішній аудит (ISO 9000:2000)"

2005, 21-26 лютого

Системні дослідження. Психологічна консалтингова група. "Психологія ефективного лідерства"

2005, 15 грудня

ДП "Житомирстандартметрологія". Підготовка внутрішніх аудиторів згідно вимог стандарту ДСТУ ISO 19011:2012

2017, 12 квітня

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • Email
  • 1С:Підприємство
  • Opera
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Бітрікс24
  • Управління персоналом
  • Відповідальність
  • Веб-браузери
  • Робота в команді
  • LibreOffice
  • Адаптивність
  • Стресостійкість

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: