Резюме від 4 березня 2024 Файл

Роман

Менеджер з продажу

Вік:
23 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Привіт, мене звати Роман мені 22 роки , я працюю з самого дитинства. З шести років я виступав з фольклорним колективом, в різних містах ми виступали з різними сценаріями, це надихнуло мене вступити до музичного коледжу
В коледжі почалося моє самостійне життя я захотів працювати щоб допомагати батькам і хоча б якось забезпечувати себе тому я почав грати на вулиці, а згодом мене почали запрошувати у ресторани. Також в той час у мене непогано виходило з музикою тому мене запросили працювати в оркестрі, тому все йшло добре поки не почалась епідемія корона вірусу і контракти з оркестром скасували
Під час навчання в коледжі я знайшов своє кохання та одружився. Після закінчення коледжу я вступив до музичної академії. В академії змінилася навчальна програма скасували очне навчання, вимоги до студентів знизилися тому музична кар’єра пішла на спад.
Оскільки я втратив свою основну роботу я почав шукати себе в інших сферах, тому я пішов працювати в « кол центер», оскільки там був вільніший графік який я складав сам мені спочатку це підходило, але оскільки я не міг працювати за маленьку зарплату я згодом пішов на іншу роботу(працював 3 місяці). Я влаштувався касиром у магазин все було непогано я працював на нічних змінах але почалося навчання і було важко витримувати нічні зміни а потім іти на навчання тому я звільнився(праював 2 місяці). На літніх канікулах мені запропонували здавати самокати на прокат тому ціле літо я працював але робота була сезонною(праював майже все літо).
Потім у мене знову з’явилася можливість працювати в оркестрі я працював в оркестрі і заодно зацікавився крипто валютою і в мене не погано виходило заробляти і вчитися, в мене народився син і ми разом з батьками придбали житло.
Після початку війни все в голові перевернулося, оскільки перші місяці були важкими та і ніхто не знав як буде продовжуватися життя під час війни, тому я відправив дружину з дитиною за кордон, а сам працював волонтером на складі. Згодом я асимілювався до життя під час війни та повернувся до навчання також виникла величезна потреба у грошах, тому я грав на вулиці щоб підзаробити якихось грошей та закінчити музичну академію.
Тепер я активно шукаю себе в чомусь новому та потребую нових знань та маю фінансово забезпечувати сім’ю тому я є хорошим кандидатом на будь яку вакансію

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: