Резюме від 2 травня 2024

Дмитрий

Шеф-повар

Вік:
34 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 06.2023 по 01.2024 (7 місяців)
ресторан Сходы, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация работы кухни,разработка меню,подбор и обучение персонала,составление и разработка технологических карт,мониторинг остатков,ротация меню по принципу сезонности и исходя из динамики продаж

Шеф-повар

з 10.2022 по 06.2023 (8 місяців)
августин, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация работы кухни,разработка меню,подбор и обучение персонала,составление и разработка технологических карт,мониторинг остатков,ротация меню по принципу сезонности и исходя из динамики продаж

Шеф-повар

з 04.2021 по 10.2022 (1 рік 6 місяців)
база отдыха Берег, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация работы кухни,разработка меню,подбор и обучение персонала,составление и разработка технологических карт,мониторинг остатков,ротация меню по принципу сезонности и исходя из динамики продаж

Шеф-повар

з 05.2019 по 03.2021 (1 рік 10 місяців)
отельно-рестораный комплекс "Крыве Озеро", Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация работы кухни,разработка меню,подбор и обучение персонала,составление и разработка технологических карт,мониторинг остатков,ротация меню по принципу сезонности и исходя из динамики продаж

Шеф-повар

з 10.2016 по 01.2019 (2 роки 3 місяці)
ресторан "Бафало Гриль", Атырау,Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)

Открытие ресторана с нуля,разработка схемы обурудования кухни,Организация работы кухни,разработка меню,подбор и обучение персонала,составление и разработка технологических карт,мониторинг остатков,ротация меню по принципу сезонности и исходя из динамики продаж

Шеф-повар

з 02.2014 по 09.2016 (2 роки 7 місяців)
ресторан Фиш енд Фьюжен, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация работы кухни,разработка меню,подбор и обучение персонала,составление и разработка технологических карт,мониторинг остатков,ротация меню по принципу сезонности и исходя из динамики продаж

Су-шеф

з 09.2013 по 01.2014 (4 місяці)
ресторан Фиш енд Фьюжен, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Курирование работы кухни,работа на всех цехах согласно технологическому процессу,составление закупки продуктов,согласно меню

Повар

з 09.2006 по 05.2010 (3 роки 8 місяців)
Отель рестораный комплекс Палаццо, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ПУЕТ

Отельно-рестораный бизнес, Полтава
Вища, з 2009 по 2012 (3 роки)

Полтавский комерческий техникум

Отельно-рестораный бизнес, Полтава
Середня спеціальна, з 2005 по 2009 (4 роки)

Знання і навички

Пунктуальность Ко Высокоорганизованость

Схожі кандидати

Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Полтава, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар
Полтава, Буковель

Шеф-кухар
55000 грн, Полтава, Львів , ще 4 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: