Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Олександр

Розробник App VBA, DB MS Access, SQL Server

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

SQL developer

з 07.2023 по нині (9 місяців)
bs4U (Schweiz), Дистанційно (IT)

Оптимізація SQL запитів до промислових OLTP DB та DWH для роботи звітів SSRS, пакетів SSIS Складання MDX запитів до OLAP кубу для отримання наборів даних до звітів.

Розробник VBA, MS Access + SQL Server

з 08.2020 по 07.2023 (2 роки 11 місяців)
BELEZA (Дніпро), Дистанційно (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Автоматизовано роботу, підприємства для аналізу пропозицій постачальників, розроблено додаток, розрахований на роботу багатьох користувачів з інтерфейсом у середовищі MSAccess з кодом на VBA і базою даних в MS SQL Server.

Додаток дозволив менеджерам компанії щодня завантажувати до бази даних різноманітні прайс-листи від 40+ постачальників, обробляти їх та аналізувати ринок продукції. Додаток також інтегрований з даними номенклатури товарів з 1С

Розробник VBA, MS Access + SQL Server

з 07.2018 по 07.2020 (2 роки)
HEGELMANN Group (Częstochowa, Polska), Ченстохова, Польща (Транспорт, логістика)

Розроблене багатокористувацьке клієнт-серверне програмне забезпечення дозволяє автоматизувати спільну роботу команди співробітників, експедиторів, ведучих фури по дорогам Європи.

Freelancer

з 05.2014 по 07.2018 (4 роки 2 місяці)
Біржа upwork.com, freelancehunt.com, Дистанційно (IT)

Розробка та оптимізація структур баз даних,SQL запитів в операційних OLTP базах даних, в сховищах DWH, MDX запитів до багатовимірних кубів. Використання компонентів MS SQL Server (Integration Services, Analysis Services, Reporting Services.)

Маю тривалий, успішний досвід співпраці із застосуванням своїх знань та досвіду в розробці розрахованих на багато користувачів додатків для автоматизації бізнес-процесів у торговій компанії (оптова та роздрібна торгівля парфумерією та косметикою), компанії, що надає транспортні послуги (логістика, експедиція та вантажоперевезення в країнах Європи), а також додатків для збору, обробки та аналізу даних (звіти для маркетингових сервісів).

Використовую MS Access, Windows Forms .NET створюючи зручні інструменти для спільної роботи, швидко генерувати звіти для аналізу цих даних та прийняття оперативних рішень.

Якщо ви вже маєте певний обсяг, цінних даних або потоки даних, які необхідно безперервно приймати, очищати, перетворювати, аналізувати, зберігати, даючи доступ до результатів все більшої кількості своїх співробітників, я розберуся у вашій предметній галузі, перекладу завдання з мови бізнесу на програмний код. І запропоную рішення по автоматизації рутинних процесів і подальшому відстежуванню проблем.

Не потрібно розробляти громіздкі технічні завдання для дорогих софтверних компаній або закуповувати надскладне програмне забезпечення та постійно навчати своїх співробітників. Ми все обговоримо в робочому порядку, і я запропоную вирішення ваших завдань за допомогою MS Access, Windows Forms .NET + СУБД SQL Server.

Використовую СУБД SQL Server для міграції файл-серверних програм, написаних на платформі MS Access, до повноцінної клієнт-серверної архітектури з використанням всіх переваг клієнт-серверної архітектури, логіки та аналітичних можливостей SQL.

Керуючий мережею відділень, банкоматів та POS-терміналів

з 01.2004 по 06.2014 (10 років 5 місяців)
Кредитпрмбанк, БМ-банк, Укрсиббанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Займав керівні посади у підрозділах розвитку бізнесу комерційних банків: Укрсиббанк, БМ-банк, Кредитпромбанк. А саме у підрозділах розвитку і моніторингу та аналізу показників мережевих каналів продажів: відділень, банкоматів і POS-терміналів.

Робота з великими масивами даних на корпоративному SQL Server, автоматизація розрахунків, та підготовка управлінської звітності.

Освіта

Національний Технічний Університет України НТУУ (КПІ)

Електроенерготехніки і автоматики (електричні мережі і електропостачанння), Київ
Вища, з 1993 по 1999 (6 років)

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту, застосування математичних моделей і методів оптимізації розподілення та споживання електричної енергії.

Додаткова освіта та сертифікати

Microsoft®Official Course 20466C Querying SQL Server 2012

2014

Microsoft®Official Course 20762A-B Developing SQL Databases

2015

Microsoft®Official Course 20466C Implementing Data Models and Reports with Microsoft® SQL Server®

2016

Microsoft®Official Course 20467C Designing a Self-Service BI and Big Data Solution

2016

Microsoft®Official Course 10990C Analyzing Data with SQL Server Reporting Services (SSRS)

2016

Microsoft®Official Course М20767C Implementing a SQL Data Warehouse (SSIS)

2017

Microsoft®Official Course М20768С Developing SQL Data Models (SSAS)

2017

Знання і навички

MS Access База даних SQL VBA SSRS SSIS SSAS MS Excel

Інвалідність

Друга група.
Remote work full time.

Додаткова інформація

ФОП ІІІ група, платник ЄП-5% (без ПДВ).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати