Ілона
Менеджер ресторану, керуючий
- Возраст:
- 27 лет
- Город проживания:
- Запорожье
- Готов работать:
- Днепр, Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10132018
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Менеджер ресторану. Керуючий ресторану.
Сервіс - це емоція. Не те, що про нас думають, а те, що про нас відчувають.
Саме за це я люблю свою роботу.
Кухня і зал - два світи, які створюють атмосферу гостинності та щирості, коли людина відчуває
себе особливою, улюбленою. Досвід роботи на всіх позиціях у ресторані допомогає знайти
саме ці точки у кардіограмі, яка відворює серцебиття такого живого і потужного організму, як
ресторан. Саме досвід навчив уваги до деталей і дрібниць, навчив бачити світ очима гостя,
Особисті дані дивитися глибше, бачити художні деталі і маленькі нюанси.
Ім'я
Досвід роботи
Ілона Золотарьова
Адреса Менеджер ресторану Bull Butcher and Wine чер 2021 - теп. час
Запоріжжя, Київ, Дніпро
Запоріжжя
Номер телефону
[
2. Організація та керування роботи персоналу ( офіціант, бармени, мийниці)
[
4. Створення і введення таблиць з технологічними картами кухні та бару.
Дата народження
11-01-1997 5. Складання плану і проведення навчання з персоналом де відкривалися такі теми, як сервіс,
методи продажу, психологічний стан працівників, успіхи і факапи у роботі, розбір і вирішення
Місце народження
місто Василівка їх.
6. Організація та координація постачання посуду, барної продукції, хоз товарів.
Стать
Жіноча 7. Створення графіку роботи персоналу.
8. Проведення співбесід на посади: офіціант, бармен, адміністратор, касир.
Національність
Українка 9. Стажування та адаптація нових працівників.
10. Організація банкетів і дегустацій.
Сімейний стан
Незаміжння 11. Створення чек листів, посадових інструкцій.
12. Організація івентів, корпоративів для команди.
Інтереси 13. Контроль і проведення інвентарізації бару, посуду.
14. Ведення кассової дисцепліни протягом дня, відкриття, закриття зміни, закриття рахунків,
розрахування гостей, програма OpenStore, 1C.
Психологія. Сервіс- 15. Контроль технічної частини ресторану.
менеджмент. Спорт.
Адміністратор ресторану Криша миру лют 2019 - чер 2021
Запоріжжя
1. Відкриття та закриття закладу
2. Ведення касоввої дисцепліни.
3. Зустріч і розсадка гостей.
4. Вирішення конфліктних сітуацій.
5. Організація і проведення фуршетів, банкетів.
6. Робота з персоналом ( графіки роботи, навчання, мотивація )
7. Ведення внутрішньої звітності.
8. Контроль роботи технічної частини ресторану.
Су-шеф ресторану Криша миру січ 2017 - січ 2021
Запоріжжя
1. Контроль приготування та видачі страв на всіх процесах.
2. Контроль наявності необхідних продуктів та на півфабрикатів.
3. Формування правильних заявок на продукти, контроль якості привезених продуктів і їх
зберігання.
4. Ведення графіку роботи персоналу.
5. Керування та навчання підлеглих.
6. Контроль та дотриманням санітарних стандартів та правил харчування.
7. Участь у розбробці нового меню, сезоних страв.
8. Проведення інвентарізації.
9. Розробка калькуляційних карт.
Похожие кандидаты
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Днепр, Винница
,
еще 8 городов
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Днепр, Винница
,
еще 8 городов
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города