Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 марта 2024 Файл

Артём

Управляючий кафе

Возраст:
26 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Артем Аветисян
Керуючий
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Одеса

Освіта Особисті дані
ОВПУ МТС вер 2015 - бер 2017 Дата народження
Вище професійне. Агент з організації туризму. Офіціант-Бармен Судновий, 24 червня 1998 р.
Одеса
Під час навчання проходив практику за спеціальністю у таких закладах : " Сімейний стан
Лаундж Кафе Гранат" та Ресторан Міністеріум. Брав участь у студентських Одружений
організаціях.

Навчальний Центр "Your Success" бер 2019 - черв 2019
Курс Англійської мови, Миколаїв
Навички
Рівень знання англійської мови B1
Знання роботи Word та Execl

Зайнятість Професійні навики Бармена,
Офіціанта,Кухаря та
Адміністратор вер 2022 - Нинішній Адміністратора.
Суши Бар "Бенто", Одеса
До моїх обов'язків входило:
Поверхностні знання сомільє.
1)Повний контроль якості роботи ресторану.
2)Заповнення службової документації
3)Пошук та навчання персоналу
Вміння швидко реагувати у
4)Перевірка технічного стану та функціоналу ресторану
критичних ситуаціях
5)Заповнення звітів в Книзі РРО та програмі 1С
Підвищив продаж страв та напоїв ресторану на 10 %
Підвищив якість та знання сервісу працівників зали ресторану. Уміння приймати креативні
Налагодив взаємозв'язок між персоналом, тим самим зупинив плин кадрів. рішення для виходу із важких
ситуацій.
Адміністратор-Бармен-Кухар гарячого цеху- лист 2019 - Нинішній
офіціант
Ресторан "Pizza and Grill", Одеса Є досвід у володінні малим
До моїх обов'язків входило: підприємством (Сезонним кафе)
1)Закупівля та реалізація товару
2)Вирішення конфліктних ситуацій
3)Співпраця з додатками: Glovo,Bond,Loko та надання звітів керівництву. Результативний продажник
4)Пошук скороченням витрат ресторану
Пропрацював на всіх ключових позиціях ресторану, на кожній з яких
отримав визнання керівництва. Професійний рівень знань роботи з
Підняв кваліфікацію персоналу залу, підняв середній чек гостя. програмними забезпеченнями
Завдяки лідерським і особистим якостям здобув довіру та повагу всього такими як R-Keeper, BarBoss, Iiko
колективу.
Зробив внесок у створення нових коктейлів та опрацюванні меню.

Адміністратор-Касир жовт 2018 - жовт 2019
"PAPA JOHSPER", Одеса
Мова
До моїх обов'язків входило:
Українська(Вільно)
1)Керування бюджетом та витратами заклада.
2)Складання меню та калькуляційних карт кухні та бару.
3)Співробітництво з державними органами, такими як: Управління торгівлі, Російська мова(Вільно)
Податкової інспекції, СЕС і так далі...
Здобув знання в управлінІ малим підприємством.
Англійська(B1 Intermidian)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: