Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 сентября 2020 PRO

Денис

Технік-технолог, обвалювальник м'яса, кухар (4 розряд), 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Бровары, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Butcher

с 06.2021 по наст. время (2 года 11 месяцев)
Staunton Foods, Timoleague (Харчова промисловість)

Обвальщик м'яса

с 08.2019 по 08.2020 (1 год)
Oskar Foods, Willjandi (М'ясокомбінат)

Фахівець з переробки м'ясної продукції 1 кат

с 06.2019 по 08.2019 (2 месяца)
Варус, Бровари (Роздрібна торгівля)

Переробка м'ясної прод . Обвалка Яловичини . Підтримка асортименту . Контроль якості і ротація товару.
Підтримка вітрини .
Вітрина вагова .
Фарши ,Ковбаси ,П.ф.,Птиця,Свинина,Говядина .
Нарізка і жиловка згідно стандартів.
Здобутки :
Збільщення продаж і купівельної спроможності покупців.

Обвальщик м'яса

с 05.2019 по 06.2019 (1 месяц)
М'ясхофф, Київ (Обслуговування)

Обвалка м'яса : Свинини ,Яловичини,Телятини ,Птиці,Приготування фаршів,Ковбас, Накриття вітрини, запис виданої сировини. Контрольна обвалка .
Прийом і Учьот товару -переважування .
Контроль якості сировини . Робота згідно стандартів, жиловка теж.
Постійна підтримка вітрини . Прийомка Свинини , Яловичини , Куриці, Індика ,Суб продуктів, Робота грузчика . Кожен вечір перерахунок сировини. Заявка на завтра . Замивка цеху ,камери , інвантарю , агрегатів,коридорів.
Пішов бо треба їздити по Києву . Ти не на 1 місці . Сьогодні ти на Дорогожичах , завтра на Вижгороді ,після завтра в Броварах , потім на Межевій. Звісно проїзд за свій рахунок і на роботі ти маєш бути вчасно о 7:00.

Оброблювач м'ясних туш

с 12.2018 по 05.2019 (5 месяцев)
Ашан, Київ (Роздрібна торгівля)

Обвалка : Свинини, Яловичини ,Телятини ,Баранини. Обробка м'яса до напівфабрикатів та готової продукції .
Нарізка стейків ,жиловка , згідно зі стандартами Ашан.
Дві вітрини : Вагова і в підложки .
Вітрина для підложок 26 метрів з 2 боків.
Вагова 6метрів .
Пройшов навчання 5 модульної програми школи м'ясників . Здобув відзнаку як кращий митець м'яса на магазині Ашан Рівгош.
Останнім часом працював сам ,один напарник попав в лікарню на операцію , інший захворів , а ще один поїхав в Чехію на роботу.
Тому на паску працював сам.
В мої задачі входило : Накриття вітрини , підтримка всього асортименту за наявності товару , підміна продавця бо він був один. Обслуговування клієнтів. Ротація товару , контроль якості товару , контроль терміну придатності. Вчасне попередження керівника про це!
Перерахунок товару .
Заготовки на завтра , Підготовка но накриття вітрини , Полуфабрикати . Робота за Фаршмена бо він теж один й підміни в ньго не має . Фарши ,ковбаси ,Біфштекси обов'язковий асортимент.
Після закінчення :
Замивка цеху (стін ,інвентарю,столів,полу,стоків,камери).
Робота по НАССР .
Цепочка холода і тд. і тп.
Допомога фасувальницям ,якщо ті не встигають.
Працював за контрактом . Його не продлили . А просто набрали нових людей . Та віддали години вихідними днями . Працював по 7 днів без вихідних.

Обвалювальник м'яса

с 03.2018 по наст. время (6 лет 2 месяца)
Silpo, Бровары (Роздрібна торгівля)

Відкрита вітрина , завжди свіже якісне м'ясо, контроль сроків ,також куриця, індик, розбір згідно стандартів мережі.
Система HACCP .
Але відстала ( Ручна Ведомість , Заброний лист ) Посто ніколи це все писати коли йде наплив покупців . В Ашані до цього підійшли з розумом там це в електронному форматі .
Правила дефростації супродуктів .
Прийомка товару М'яса - Контроль якості , По категоріям .
Свинина , Телятина ,Куриця, Індик - згідно стандартів .
Ротація товару .
Наша ряба поставки кожного дня ротація і підтримка вітрини .
300-400 кг мінімум .Ротація фейсом до людини і по датам .
Якщо якогось товару багато ,обов'язково сповіщяю керівництво , якщо потрібто вибиваю знижку на цей товар. Щоб він не пропав .
Перевірка стану холодильників , Заморозки , Ведення журналів ,
Контроль вітрини ,Регалу , Банетів .
Праця з ТСД -терміналом збору даних.
Контроль сроків частичний переучот кожного ранку .
Переміщення з ТЗ в Мц.
Робота згідно Інструкції обвалювальника м'яса .
Ковбаси фарші , чивапчичи , маринаднна група ,бекон , нарізка стейків згідно стандартів . (Свинина , Гов'ядина )
Завжди намагаємося вгодити клієнту ,щоб він до нас ще прийшов і привів друзів .
Якщо продавці не встигають ,(навіть коли моя зміна закінчена), Обов'язково Допомагаю .
На останок скажу , що роботи дуже багато є такі дні коли ніколи сходти в туалет . 1 година в день списується на обід ходив ти на нього чи ні . 12 годинний робочий графік .
Я важаю ,що це несправедливо . Обідів не має ! Щоб щось купити поїсти ти маєш перевдягнутися піти на касу постояти в черзі а тоді піти до охорони простикірувати товар, піти в столову , поїсти ,спуститися перевдягнутися й прийти працювати . Все це знаходиться в різних кутках магазину майже 1 км. щоб сходити на обід. Це займає мінімум 25 хв. Часи роботи в електронному вигляді.

Обвалювальник м'яса

с 09.2017 по 02.2018 (5 месяцев)
Novus, Бровары (Роздрібна торгівля)

Обвалка свинини ,говядини ,баранини ,викладка товару по планограмі. Контроль якості і сроку гідності.

Zeznik ( Обвалювальник м'яса)

с 04.2017 по 09.2017 (5 месяцев)
Hilton foods ltd, Muslowice Мисловіце (Обвалка Яловичини ( М'ясокомбінат))

Обвалка Яловичини. ( Система , конвеїру )

Обвальщик

с 07.2015 по 03.2017 (1 год 8 месяцев)
Ашан, Киев (Роздрібна торгівля)

Обвалка м'яса

Фаршмен

с 04.2015 по 06.2015 (2 месяца)
Ашан, Киев (Роздрібна торгівля)

Фарши ,колбаси,супродукти ,рулети ,кріпінети.

Мучник

с 12.2014 по 02.2015 (2 месяца)
Nouus (обслуговування)

Працював мучником не сподобався графік !

Кухар

с 09.2014 по 11.2014 (2 месяца)
Биф (Готельно-ресторанний бізнес)

Роблю бургера на доставку, обєм великий , работа важка .
В обов'язки входять фарш ,формування котлет , збирання бургера , картопля ,салат, соуса - все в ручну з нуля . Роблю неофіційно - график 10 -10 майже без вихідних . Ресторан" Биф " біля метро Палац Спорту.

Кухар

с 07.2014 по 09.2014 (2 месяца)
Евразія (обслуговування)

Сушист

с 12.2013 по 07.2014 (7 месяцев)
тов альмерія плаза "Азія " (обслуговування)

Вантажник складського господарства ролетної комплектації

с 09.2013 по 12.2013 (3 месяца)
"Алютех-к" (Ролетні установки - Ворота)

Пастер

с 12.2012 по 06.2013 (6 месяцев)
Мафія (обслуговування)

Кухар 4 розряду

с 06.2012 по 12.2012 (6 месяцев)
Тов таверна "Сторі кафе " (обслуговування)

Кухар - Чбр

с 06.2011 по 06.2012 (1 год)
Пузата хата (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Коледж Ресторанного Господарства

Кулінарний, Tехнік-Tехнолог, Київ
Неоконченное высшее, с 2012 по 2014 (1 год 9 месяцев)

ВКУКНТЕУ

Кулінарний , кухар 4 розряду, Київ
Среднее специальное, с 2009 по 2011 (1 год 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

"Сігма " права категорії В

2013 4 місяця

"Тов Ліфт Звар" права водія навантажувача 2 розряду

2013 6 місяців

Знания и навыки

MS Word Користувач ПК MS Excel MS PowerPoint

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — средний
  • Английский — средний
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Вредных привычек не имею.Не пью,не курю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: