Анна
Керівник ресторанної служби
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 45 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2893825
Дополнительная информация
Очерклевич Анна
Дата народження: 03.02.1979.(36 лет)
Адреса проживання: м. Львів. Вул..Яворницького 3А/65
Телефон: моб. [
e-mail [
Ціль: вживання свого професійного досвіду і знань на посаді керівника, адміністратора ресторана, кафе.
22.10.2013-04.03.2015
•ПрАТ «КОМПЛЕКС ВОДНИХ ВИДІВ СПОРТУ»
•Керівник ресторанної служби
•Обов’язки:.
•Контроль роботи персоналу сервіс-кухня(у підпорядкуванні 40чол)
•Підбір, навчання і адаптація персоналу, проведення співбесід
•Робота з постачальниками
•Дотримання стандартів якості та безпеки
•Проведення інвентаризацій
•Досягнення: - зростання кількості постійних клієнтів
•Збільшення середнього чеку
•Впровадження, використання стандартів зберігання продуктів
•Зменшення % псування•%
01.25.2002-19.02.2007•МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД
•Інструктор з навчання
•Контроль первинних, вторинних термінів зберігання
•Заповнення чек-листів, контрольних листів спостереження (КЛС)
•Складання, написання тестів, звітність, перехресне навчання
•Делегування, зріст % працездатності, успішності
•Контроль стандартів якості,техніки безпеки, чистоти та санітарії
•Калібрація обладнання
ТРЕНІНГИ:
«розбір конфліктних ситуацій»
«гостинність»
«якість та безпека продуктів використання»
«ЛЬВІВСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ХОЛДІНГ»
Офіс-менеджер
Освіта:
1994-1998 гг.Західноукраїнський колегіум. Менеджмент у невиробничій сфері
Спеціаліст-організатор готельного і туристичного.сервісу
Професійні навички: користувач ПК: MsWord, Excel, Internet, Adobe Photoshop.. Середній рівень знання англійської мови. Досвід стратегічного планування і управління людьми. Здатність приймати нестандартні управлінські рішення. Уміння планувати і прогнозувати.
Особисті якості:. відповідальність, лідерство, гнучкість, комунікабельність, врівноваженість, рішучість, винахідливість, оптимізм, стратегічне мислення, здібність до самостійного прийняття рішень.
Похожие кандидаты
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львов, Киев
,
еще 2 города
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Львов, Винница
,
еще 8 городов
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Львов, Винница
,
еще 8 городов
Керівник, адміністратор магазину, ресторану, кавʼярні, кафе, ревізор
19000 грн, Львов
Директор ресторана, управляющий ресторанным комплексом
Львов
Операційний директор (ресторанна галузь), управляючий мережею ресторанів
100000 грн, Львов, Днепр
,
еще 2 города