Анна
Керівник ресторанної служби
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 45 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2893825
Додаткова інформація
Очерклевич Анна
Дата народження: 03.02.1979.(36 лет)
Адреса проживання: м. Львів. Вул..Яворницького 3А/65
Телефон: моб. [
e-mail [
Ціль: вживання свого професійного досвіду і знань на посаді керівника, адміністратора ресторана, кафе.
22.10.2013-04.03.2015
•ПрАТ «КОМПЛЕКС ВОДНИХ ВИДІВ СПОРТУ»
•Керівник ресторанної служби
•Обов’язки:.
•Контроль роботи персоналу сервіс-кухня(у підпорядкуванні 40чол)
•Підбір, навчання і адаптація персоналу, проведення співбесід
•Робота з постачальниками
•Дотримання стандартів якості та безпеки
•Проведення інвентаризацій
•Досягнення: - зростання кількості постійних клієнтів
•Збільшення середнього чеку
•Впровадження, використання стандартів зберігання продуктів
•Зменшення % псування•%
01.25.2002-19.02.2007•МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД
•Інструктор з навчання
•Контроль первинних, вторинних термінів зберігання
•Заповнення чек-листів, контрольних листів спостереження (КЛС)
•Складання, написання тестів, звітність, перехресне навчання
•Делегування, зріст % працездатності, успішності
•Контроль стандартів якості,техніки безпеки, чистоти та санітарії
•Калібрація обладнання
ТРЕНІНГИ:
«розбір конфліктних ситуацій»
«гостинність»
«якість та безпека продуктів використання»
«ЛЬВІВСЬКИЙ МОЛОЧНИЙ ХОЛДІНГ»
Офіс-менеджер
Освіта:
1994-1998 гг.Західноукраїнський колегіум. Менеджмент у невиробничій сфері
Спеціаліст-організатор готельного і туристичного.сервісу
Професійні навички: користувач ПК: MsWord, Excel, Internet, Adobe Photoshop.. Середній рівень знання англійської мови. Досвід стратегічного планування і управління людьми. Здатність приймати нестандартні управлінські рішення. Уміння планувати і прогнозувати.
Особисті якості:. відповідальність, лідерство, гнучкість, комунікабельність, врівноваженість, рішучість, винахідливість, оптимізм, стратегічне мислення, здібність до самостійного прийняття рішень.
Схожі кандидати
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львів, Київ
,
ще 2 міста
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляючий компанією, директор ресторану, керуючий
Львів, Вінниця, Київ
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Керівник, адміністратор магазину, ресторану, кавʼярні, кафе, ревізор
19000 грн, Львів
Директор ресторана, управляющий ресторанным комплексом
Львів