Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 квітня 2024 PRO

Вячеслав

Директор ресторана, управляющий ресторанным комплексом

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 09.2020 по 01.2024 (3 роки 4 місяці)
RESTARON, ресторан Монс Піус, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Разом з колективом і нашими супер гостями пройшли за ці роки через локдаун вихідного дня, тотальний локдаун, початок післяковідного відродження, катастрофу початку повномаштабного вторгнення, численні повітряні тривоги, невпевненість людей у завтрашньому дні і завжди з кризи ми виходили ще сильнішими, ще згуртованішими. Як Керівник я завжди був з командою - навчав, підтримував, надихав, вів за собою але і сам постійно навчаюсь і розвиваюсь, а надихають мене гості ресторану і люди яким в цьому житті "не все одно"

Керуючий готелем

з 05.2020 по 08.2020 (3 місяці)
Готельний комплекс "Жива Вода", Міжгір'я (Готельно-ресторанний бізнес)

Заступник директора

з 12.2018 по 03.2020 (1 рік 3 місяці)
Ресторанний комплекс "Гуцульська Гражда", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан з історією, якій вже понад 15 років, зі своїми злетами і падіннями, зі сформованим колективом. Завданням поставленими переді мною був розвиток, нові ідеї, збереження автентичності, контроль над усіма сферами життя ресторану, контроль фінансової та касової дисципліни, приведення закладу до норм ХАССП і т.д. Величезну роль в реалізації цих завдань зіграли власники ресторану (прекрасно розбираються у всіх нюансах життєдіяльності закладу) і колектив (працює як злагоджений механізм і вимагає лише мінімальних корекції в роботі). За пів року вдалося вдихнути нове життя в ресторан, збільшити в 1.5 рази оборот( зберігаючи цінову політику) , активізувати роботу в соцмережах, змінити частково меню та оновити подачу страв, провести реконструкцію найбільш зруйнованих елементів ресторану та зробити можливим подальшу реконструкцію та модернізацію основних засобів .

Управляющий комплекса, кризис менеджер

з 03.2016 по 11.2018 (2 роки 8 місяців)
Ресторанный комплекс "Вилла Грей", Стрый (Готельно-ресторанний бізнес)

Пришел в проект на стадии строительства , как кризис менеджер. Занимался исправлением недочетов первой стадии строительства . Проектировал мангал с открытой кухней и залом на 40 пос.мест, контролировал его строительство. Составил меню, калькуляции, ТТК для банкетного зала на 300 пос.мест и бар-мангал + площадка на 70 пос.мест. Составил списки и принимал непосредственное участие в закупках оборудования, посуды, текстиля для кухни,зала и бара в рамках выделенного бюджета. Занимался подбором и обучением персонала , закупкой товаров и продуктов. И т.д.

Управляющий

з 10.2015 по 01.2016 (3 місяці)
готельно-відпочинковий комплекс "Осоння Карпати", Сходница (Готельно-ресторанний бізнес)

Тяжко працювати з власником який сам ( разом з дружиною) керують бізнесом і комплексом . Наймаючи керуючого, Ви мусите делегувати йому керівні функції , і разом рухатись до втілення Ваших планів та проектів , а не відновлювати басню "Лебідь , Рак та Щука"... Але новий досвід , нові знайомства і нові виклики - це було супер ...

Управляющий комплексом

з 10.2011 по 10.2015 (4 роки)
ресторанный комплекс "Козацький Двір", Стрый (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор , закупщик, совладелец

з 08.2010 по 08.2011 (1 рік)
кафе "Паприка", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляющий комплексом

з 03.2008 по 08.2010 (2 роки 5 місяців)
"Чарівна Долина", с.Родатичі (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляющий рестораном

з 05.2006 по 03.2008 (1 рік 10 місяців)
Миллениум, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Официант, старший смены

з 04.2002 по 05.2006 (4 роки 1 місяць)
"Зодиак", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 10.2000 по 03.2002 (1 рік 5 місяців)
ресторан "У Джованні", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант , бармен

з 05.1998 по 11.1999 (1 рік 6 місяців)
ресторан "У Бюргера", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Украинский Полиграфический Институт

Маханика, Львов
Незакінчена вища, з 1991 по 1994 (2 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Перші кулінарні курси м.Львів "Приготування стейків та інше Мясо"

2018 , 1 день

Перші кулінарні курси м.Львів "Курс Загальна Кулінарія"

2017 , 1 місяць

Перші кулінарні курси м.Львів "Вечір кулінарії Іспанії"

2018 , 1 день

Chef^s Academy , Meat traditions of France , м.Київ

2019, 1 день

HACCP: загальний курс. PROFI CLUB

2019 1 день

Розробка і впровадження HACCP в закладах ресторанного господарства

2019 1 день

"Вміємо приготувати і вміємо подати " гастрономічний простір PRO100HUB

2020 1 день

Маркетинг та залучення клієнтів у готельно-ресторанному бізнесі

2020 3 дні

Активація залученості та відповідальності персоналу за бізнес роботодавця

2020 3 дні

Знання і навички

MS Office Карвінг ,оформлення фуршетів різної сладності

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: