Максим
Food and Beverege manager, керуючий рестораном
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Киев, Львов, Одесса, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3259713
Опыт работы
Керуючий
с 02.2021 по 02.2022
(1 год)
GARDEN BAR, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з нуля ( концепція, обладнання, дизайн, меню)
- коригування ремонтних робіт;
-робота з дозвільними документами
-підбір персоналу, навчання, контроль;
-безпосереднє укладання договорів з усіма постачальниками;
-формування маркетингового відділу;
-ведення внутрішньої документації;
-проведення аналізу продукції від різних постачальників, з наступним укладанням договорів, оптимізації цін та умов поставок на користь підприємства (витратних матеріалів).
- виявлення точок зловживання персоналу.
F&B manager
с 05.2019 по 01.2021
(1 год 8 месяцев)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
•Досвід роботи в HORECA 16 років.
•Операційне управління ресторанною службою (2 ресторани, лобі бар, room servive, шведська лінія).
•Вибудовування ефективної взаємодії із суміжними підрозділами.
•Фінансове планування (витратна частина) з урахуванням сезонних коливань, контроль виконання показників, фінансової дисципліни та ФЗП.
•Формування ефективної команди з оптимальною чисельністю персоналу, залежно від сезону. Управління командою від 50 до 100 осіб.
• Навчання та розвиток персоналу, контроль виконання стандартів якісного обслуговування, підтримка високого рівня сервісу.
• Аналіз цінової політики, робота над збільшенням середнього чека, участь у розробці ціноутворення.
•Робота з постачальниками: вивчення пропозицій, пошук вигідних умов, укладання договорів.
•Контроль закупівель та якості страв, дотримання санітарних норм.
•Аналітика продажів, оптимізація витрат.
•Проведення та аналіз інвентаризацій та списань, контроль облікового процесу.
•Участь у розробці нового меню.
•Участь у розробці концепції івентів.
•Робота з відгуками гостей.
•Організація заходів: банкети, конференції до 600 осіб.
Банкет менеджер, заступник F&B Manager
с 05.2017 по 05.2019
(2 года)
M1 Club Hotel 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
с 05.2014 по 05.2017
(3 года)
M1 Club Hotel, ночной клуб "Palladium", пляжный комплекс "Итака", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант, старший офіціант, в.о адміністратора
с 05.2007 по 05.2014
(7 лет)
нічний клуб "Palladium", пляжний комплекс "Итака""СТАРТ", "МАРНИКА", " У ФОНТАНА", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Одеська національна академія харчових технологій
Товарознавство, та експертиза товарів в митній справі, Одесса
Высшее, с 2009 по 2015 (6 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Тренінги з майстерності продажів, ведення переговорів, роботи з запереченнями, ефективній комунікаціїй.
2018, 2019, 2021
Участь у конференціях, які проводяться для менеджерів у сегменті HORECA
2019, 2020,2021
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — начинающий
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Похожие кандидаты
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Киев
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Керуючий рестораном, кафе, пабом, менеджер
Киев
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Киев